jump to last post 1-4 of 4 discussions (7 posts)

why my hub is not being published?

  1. RishiRaj88 profile image61
    RishiRaj88posted 5 years ago

    I have written a hub, but it is not being published.
    It is long enough.
    I have inserted a photo in it.
    It is formatted using bold font weight and paragraphs.

    I do not find reason why it is not being published. :-(
    Please suggest something.

    1. lrohner profile image85
      lrohnerposted 5 years ago in reply to this

      Contact the HubPages team. They are the only ones with the answer. http://hubpages.com/contact_us/

    2. 0
      Donna Ferrierposted 5 years ago in reply to this

      Did you click the "Publish Now" button? I assume so, but since you didn't put it in the list of things you did, I thought I'd ask. Sometimes the most obvious things are the things we forget to do.

      1. saleheensblog profile image60
        saleheensblogposted 5 years ago in reply to this

        lol, it can happen.

        go to the hub, click edit and publish now don't click done editing.

  2. simeonvisser profile image87
    simeonvisserposted 5 years ago

    He does have a warning message above his hub, see here: http://hubpages.com/question/93323/my-h … medies-too

  3. sofs profile image87
    sofsposted 5 years ago

    Hundred words would be marked as substandard.. unless it is poetry.. you need to make it at least 500 words long written in acceptable English and should be original. Hope that helps!

    Best wishes!!

  4. lex123 profile image69
    lex123posted 5 years ago

    Try to add more words using proper keywords and also try to use the link module, and then resubmit it.

    All the best.