jump to last post 1-1 of 1 discussions (5 posts)

Please do not include forward slashes in the web address for your Hub.

  1. knolyourself profile image62
    knolyourselfposted 6 years ago

    Please do not include forward slashes in the web address for your Hub.
    http://www.hubpages.com/Aloe_Vera_For_Acid_Reflux
    http://www.hubpages.com/hub/
    www.hubpages.com/AloeVeraForAcidReflux
    Beats me I can't figure out the address is suppose to be. But I'm an idiot. Any suggestions?

    1. Rochelle Frank profile image87
      Rochelle Frankposted 6 years ago in reply to this

      That particular page may have been removed by the author or by HubPages.
      I don't think the slashes have anything to do with it.

    2. simeonvisser profile image88
      simeonvisserposted 6 years ago in reply to this

      In the URL box when you create a new hub, you only type the part that goes after http://www.hubpages.com/hub/ . So if you type there AloeVeraForAcidReflux then the URL of your hub will be http://www.hubpages.com/hub/AloeVeraForAcidReflux .

      1. Rochelle Frank profile image87
        Rochelle Frankposted 6 years ago in reply to this

        You probably understood what was happening better than I did.
        If one is creating a  new hub, the url is automatically generated, based on your title-- you don't have to add the usual url prefixes (http://) .

        1. knolyourself profile image62
          knolyourselfposted 6 years ago in reply to this

          Thanks. Was a new hub and the seeming
          example they give below the entry box I
          thought was how it should be entered.
          Just the title worked. Been near three years
          since been around here. Forget these things.
          Thanks again.

 
working