Error Updating Links and Multiple Links

  1. Debby Bruck profile image85
    Debby Bruckposted 5 years ago

    For the past week, when updating or adding LINKS to other hubpages and websites the Hubpages automation seems to post two or more of the same link.

    I also tried creating two or more capsules with just 5 links each and it appeared to have consolidated them into one. But, then when I closed editing and refreshed, the capsules were there. Still the "multiple" link posts needed editing to remove them.

    It took numerous times to make these adjustments. Maybe also I need to CLEAN CACHE and refresh page as way to solve this problem?

    Looking forward to answers, as a couple of hubber friends would also like to find out about this issue. View hub where this error occurred and larger image of screen capture below. … -Challenge
    Hubpages Challenge

    See image.

    1. ezhang profile image
      ezhangposted 5 years ago in reply to this

      Hey Debby,

      We are aware of the issues with the links capsule, and are working on getting these problems sorted out. It should start be working again shortly, as we've just made some updates to our site. Be sure to clear your cookies and cache (as you mentioned) and try to edit the links again in the next few hours.

      Unfortunately, you will still need to manually remove any duplicate links that currently exist manually, although there shouldnt be any new duplicate links being created from here on out.

      1. Debby Bruck profile image85
        Debby Bruckposted 5 years ago in reply to this

        Hello. I figured you were on the case and not to worry. Yes. I have been manually updating and also informed my friend Ashantina, where I saw this happening on her hub too.

        P.S. Looks like you are sparring in the ring there. . .

        Thanks for the update.
        Keep hubbing!