jump to last post 1-5 of 5 discussions (15 posts)

Please help!

  1. habee profile image90
    habeeposted 6 years ago

    Okay, this has NEVER happened before! I just published a new hub, and it was assigned a score of 0!! Always before, my hubs started off with a score of 50. What the heck happened??

    1. theherbivorehippi profile image82
      theherbivorehippiposted 6 years ago in reply to this

      It appears to be happening across the board habee.   There's two other hubbers that just said the same thing.  Your hubs are always awesome...I'm sure (hoping) it's just a temporary glitch.  I mean...who wants to publish a hub and see it creep up slowly from a 0? lol smile

      1. habee profile image90
        habeeposted 6 years ago in reply to this

        I appreciate that, Herbi!

    2. Jason Menayan profile image60
      Jason Menayanposted 6 years ago in reply to this

      Just got word that it's a bug. Should be fixed shortly. smile

      1. rebekahELLE profile image88
        rebekahELLEposted 6 years ago in reply to this

        I wonder how many thread will start! I just checked my accounts page and all my hubs are at 50!  But when I click on them from my profile text, it says server not found.

        ok, Jason, send me a bottle of Napa Valley Cabernet. big_smile

        1. Jason Menayan profile image60
          Jason Menayanposted 6 years ago in reply to this

          A glass of wine would help that weekend start a little earlier. smile

          1. Cagsil profile image60
            Cagsilposted 6 years ago in reply to this

            Hey Jason, more like a dozen shots would help. Beyond that, then I would suggest something maybe heavier. lol

  2. psycheskinner profile image81
    psycheskinnerposted 6 years ago

    This is the third thread on this now.

  3. habee profile image90
    habeeposted 6 years ago

    Thanks!

  4. WriteAngled profile image90
    WriteAngledposted 6 years ago

    I've also found that every single hub of mine has lost about 10 points off the score, giving me the lowest scores I have ever had since I joined this site.

    I hope this too is a glitch. It feels very much like Hubpages is putting in the final knife now that we are all down anyway.

    1. Jason Menayan profile image60
      Jason Menayanposted 6 years ago in reply to this

      It's a glitch, folks. Come on, it's Friday - relax! big_smile

      1. Cagsil profile image60
        Cagsilposted 6 years ago in reply to this

        So the problem with the statistics page is a glitch also Jason?

        http://hubpages.com/forum/topic/74807?p … ost1621550

        1. Jason Menayan profile image60
          Jason Menayanposted 6 years ago in reply to this

          Probably, Cagsil.

        2. theherbivorehippi profile image82
          theherbivorehippiposted 6 years ago in reply to this

          UM....EVERY single one of my hubs now says 50. lol  wtf smile  I had a hub go from 98 this morning, down to 86 and now it's at 50.  Fabulous.

  5. viryabo profile image86
    viryaboposted 6 years ago

    How can i relax, when all my scores have dropped down to 50.

 
working