jump to last post 1-4 of 4 discussions (9 posts)

Anyone else noticing the hubscores on our articles acting strange?

  1. joyfuldesigns profile image81
    joyfuldesignsposted 6 years ago

    Anyone else noticing the hubscores on our articles acting strange?  Suddenly, all my articles were rated at 50....all of them.

    Is this happening with others?

    1. kcreery profile image59
      kcreeryposted 6 years ago in reply to this

      All my hubs are rated 50 at the moment.  Has anyone else had this issue?

    2. paradigmsearch profile image88
      paradigmsearchposted 6 years ago in reply to this

      No, you are the first. smile

      1. theherbivorehippi profile image85
        theherbivorehippiposted 6 years ago in reply to this

        lol smile

  2. Cagsil profile image60
    Cagsilposted 6 years ago

    Hey,

    Next time read the forum thread already running. You might find that other people knew before you. lol

    1. joyfuldesigns profile image81
      joyfuldesignsposted 6 years ago in reply to this

      Sorry, I couldn't find it.

      1. Cagsil profile image60
        Cagsilposted 6 years ago in reply to this

        Couldn't find what? The forum's main page? lol

  3. SaMcNutt profile image60
    SaMcNuttposted 6 years ago

    Mine did too. That is wierd. I thought it might be just me.

  4. PaulGoodman67 profile image89
    PaulGoodman67posted 6 years ago

    I did notice that all my hubs are rated a hundred but that's normal!  (just joking! hehe!)

 
working