jump to last post 1-4 of 4 discussions (7 posts)

claiming subdomain but don't work

  1. noenhulk profile image56
    noenhulkposted 6 years ago

    I received email about the changes that hubpages will have starting august 10. But I can't claim my subdomain even if I have entered correctly my security questions. It just kept asking me the 3 security questions over and over again. I find no support page here so I ask it here in forums. Has anyone here encounter the same problem? What did you do?

  2. Cagsil profile image60
    Cagsilposted 6 years ago

    Email Staff- Team@Hubpages.com

    1. noenhulk profile image56
      noenhulkposted 6 years ago in reply to this

      Thanks! I learned it was some kind of glitch. I hope it was and be fixed soon. I just wondering why my hubs url are still displaying hubpages.com and not xxxxx.hubpages.com.

      1. sofs profile image86
        sofsposted 6 years ago in reply to this

        It takes a few hours to change over.. give it time smile

  3. sofs profile image86
    sofsposted 6 years ago

    I just claimed mine on the another account..I had no such issues.. Yeah I agree that you need to email the team to sort out the problem..

    1. noenhulk profile image56
      noenhulkposted 6 years ago in reply to this

      I have just emailed them. Thanks to you all. I'll just wait and cross my fingers. If not, let's see come August 10.

  4. Radioguy profile image59
    Radioguyposted 6 years ago

    I had the same problem and wrote to Hub Help and they put in my subdomain name for me! Good luck!

 
working