jump to last post 1-1 of 1 discussions (5 posts)

Multiple Hub capsules within article

  1. Jlbowden profile image82
    Jlbowdenposted 5 years ago

    Before final publishing of several of my Hubs on the site, it was mentioned to me by a few other hubbers that I needed only one comment box in my articles. However there were six or more in most of these articles. Did anyone else ever have this issue and if so how did you correct it? Usually I have to manually delete the extra comment capsules after my hubs are published. To add, I do not create these extra capsules on my own, they seem to appear automatically. Possibly this is something that needs to be brought to the attention of the HP team, unless they are already aware of it?
    Thanks for your feedback in reference to this post.

    Jlbowden

    1. Glenn Stok profile image96
      Glenn Stokposted 5 years ago in reply to this

      I noticed those additional comment capsules in your Hubs but ONLY in your Hubs. I thought you were doing it until you said you didn't. I never ran into that myself and I never saw it in any other Hubs either. So I would report it as a problem so HP can look at your Hubs and hopefully discover what's causing it.

      1. Jlbowden profile image82
        Jlbowdenposted 5 years ago in reply to this

        Glenn:

           Thanks for taking a look into this issue for me. I thought that I was imagining it at first, until like I mentioned, other writers on HP noticed it as well. I will send the HP team a email in the morning to look into it further. Again appreciate your feedback.

        J.

        1. Glenn Stok profile image96
          Glenn Stokposted 5 years ago in reply to this

          Three questions...

          Did you try to delete those empty capsules and move the good one to the bottom?

          Does the problem still occur when you create a new Hub?

          What browser are you using? Maybe it has something to do with that.

    2. Glenn Stok profile image96
      Glenn Stokposted 5 years ago in reply to this

      One more thing... I just looked at the Hub of yours about the Perseid Meteor Shower where I commented some time ago. I was confused as to which comment capsule to enter my comment. I wanted to use the correct one that is below your voting banner. That's where the one and only comment capsule should be. I decided to type my comment into the one everyone else was using, which is much higher in your Hub for some reason.  This location may also cause people to never find your voting banner since the comments should be below that.

      Did you try deleting those extra capsules?

 
working