jump to last post 1-7 of 7 discussions (9 posts)

Pictures

  1. profile image0
    madtherapist83posted 5 years ago

    I can't post any pictures of any size, even a profile pic. The are JPG format.

    1. sofs profile image86
      sofsposted 5 years ago in reply to this

      Which interface are you using.. chrome and fire fox work well with Hubpages.

      1. profile image0
        madtherapist83posted 5 years ago in reply to this

        Firefox

  2. paradigmsearch profile image84
    paradigmsearchposted 5 years ago

    Reboot your computer and only have the one window open.

    If your browser is loaded with toolbars, dump them.

    smile

  3. profile image0
    madtherapist83posted 5 years ago

    I did and nothing changed. Is there a way to upload one from photobucket or Flikr?

  4. profile image0
    madtherapist83posted 5 years ago

    I even cleared my cache. Still nothing. Is anyone else having trouble with uploading photos?

  5. sofs profile image86
    sofsposted 5 years ago

    Sometimes when you are uploading an picture from a URL it does seem problematic at times try saving the picture on your computer and load them on to your hub.. This has gone on for too long I hope it helps or someone comes along to help you.. smile

  6. paradigmsearch profile image84
    paradigmsearchposted 5 years ago

    This is a long shot, but it's worked for me in the past. Try uploading them directly to your photo gallery instead of your hub.

  7. profile image0
    madtherapist83posted 5 years ago

    Chrome let me upload a profile photo, but not photos to my hubs. I'll give that a try though.

 
working