jump to last post 1-2 of 2 discussions (7 posts)

Trouble Verifying My Hubpages Subdomain in Google Webmasters Tools

  1. mulberry1 profile image88
    mulberry1posted 5 years ago

    I'm following the instructions provided by Hubpages but when I click to verify it merely tells me that " The tracking code used by your site is not associated with your Analytics account"

    What am I missing?

    1. itech profile image56
      itechposted 5 years ago in reply to this

      Did you linked your analytics account to hubpages...
      Did you submitted "http://mulberry1.hubpages.com/" instead of "http://hubpages.com/" there.

      1. mulberry1 profile image88
        mulberry1posted 5 years ago in reply to this

        Yes, I submitted mulberry1.hubpages.com.

        1. itech profile image56
          itechposted 5 years ago in reply to this

          I did not faced any problems.... I think you did linked your Google analytics account properly on hubpages.

  2. waynet profile image49
    waynetposted 5 years ago

    I had the same error, but I left it for over 24 hours and went back and magically it was verified...don't know if that helps!

    I don't know if it has something do with connecting your analytics account and trying to verify your sub domain all at once or something....

    just a guess cos I do not know lol!

    1. mulberry1 profile image88
      mulberry1posted 5 years ago in reply to this

      Probably a good idea, just way a day, or two and try again.

      1. mulberry1 profile image88
        mulberry1posted 5 years ago in reply to this

        um....wait not way

 
working