jump to last post 1-11 of 11 discussions (12 posts)

Links Disappear when hub is published?

  1. Marye Audet profile image92
    Marye Audetposted 9 years ago

    So, being a bit determined, I have worked most of the day on a hub page that is an index to my August hubs. Every single time i have published it it has dropped several links. Once it dropped and entire box.
    SO, other than shooting it any ideas? I am not long on patience right now. smile

  2. profile image0
    daflaposted 9 years ago

    I had the same thing happen today.  I had a hub with a  LOT of links that I had to look up and then link, and then I had to do it all over again.  Made me mad.

  3. Marye Audet profile image92
    Marye Audetposted 9 years ago

    I think I am giving up..I have tried it 4 times on firefox and 2 times on internet explorer with the same thing happening. This really needs to be fixed!  >sad

  4. Maddie Ruud profile image83
    Maddie Ruudposted 9 years ago

    Okay, this happened to me a lot when I started out, and I figured out the problem:

    A lot of sites have html in their descriptions or titles that mess up the link capsule.  Make sure you have no slashes or backslashes in the names or descriptions of your link before you hit the "publish" button, and it should be fine!

  5. Marye Audet profile image92
    Marye Audetposted 9 years ago

    I will give it a try, thanks!

  6. Marye Audet profile image92
    Marye Audetposted 9 years ago

    All mine have is underscores..when I take them out they no longer work.

    1. Maddie Ruud profile image83
      Maddie Ruudposted 9 years ago in reply to this

      No, I don't mean in the URL, but in the description or title, after you've clicked "check link," and before you click "add link."

  7. jimmythejock profile image83
    jimmythejockposted 9 years ago

    you don't have to use a link capsule to ad links to a hub, in a text capsule edit mode type in your link, highlight it and then click on the icon that looks like a small chain, a box will appear where you can add the url and choose whether to open the link on a new window or in the same window. check out this hub for an example.........jimmy
    http://hubpages.com/hub/How_to_get_the_Girl

  8. Marye Audet profile image92
    Marye Audetposted 9 years ago

    thanks jimmy I will try it when I get some more time... smile

  9. Marye Audet profile image92
    Marye Audetposted 9 years ago

    hmm, no.Mine didnt have any of that.

  10. Paul Edmondson profile image
    89
    Paul Edmondsonposted 9 years ago

    I've been testing the link capsule and can't find the bug.  If you post exactly what you are inputing and losing, we'll see if we can reproduce it.

    Sorry for the troubles...hopefully we can resolve it easily.

  11. Marye Audet profile image92
    Marye Audetposted 9 years ago

    O.k..well, for example.

    I want to do an index for each month for the pages I published that month, under descriptive heading.
    So, on August's Index I would have a heading:
    Livestock

    and then links to all my August posts about livestock (3 )
    http://hubpages.com/hub/Raising_Turkeys … _Homestead
    http://hubpages.com/hub/Heritage_Breeds … k_and_Meat
    http://hubpages.com/hub/Choosing_Heritage_Breeds

    Then I would do another link box with maybe, Gardening, as the title and do the same.

    Everything is fine until I finish and publish. In the publishing process several links will disappear from various headings, maybe one link will go from livestock, and the whole of gardening, and then everything will be fine in eco friendly homemaking.

    Does that make sense?
    Then if I redo it..different links will disappear. It has never published with all the links intact.

    I tried to figure out how to do what Jimmy said but I couldn't.

 
working