jump to last post 1-4 of 4 discussions (5 posts)

Occasionally Seeing Code at the top of hubpages in Firefox 8

  1. puter_dr profile image84
    puter_drposted 4 years ago

    Upgraded to the latest Firefox browser, and occasionally I am seeing this code at the top of hubpages
    a:4:{s:6:"google";a:4:{s:12:"author_share";i:60;s:12:"author_token";s:23:"ca-pub-0123364334336152";s:21:"authorAffiliate_share";i:60;s:21:"authorAffiliate_token";s:0:"";}s:6:"amazon";a:4:{s:12:"author_share";i:60;s:12:"author_token";s:13:"ambloggers-20";s:21:"authorAffiliate_share";i:60;s:21:"authorAffiliate_token";s:0:"";}s:4:"ebay";a:4:{s:12:"author_share";i:60;s:12:"author_token";s:10:"5336909628";s:21:"authorAffiliate_share";i:60;s:21:"authorAffiliate_token";s:0:"";}s:5:"hpads";a:4:{s:12:"author_share";i:60;s:12:"author_token";s:4:"9091";s:21:"authorAffiliate_share";i:60;s:21:"authorAffiliate_token";s:0:"";}} -|-^-|-

    Not sure if it is the browser or if something else is messed up, but thought I would note it here.

  2. Danette Watt profile image87
    Danette Wattposted 4 years ago

    I saw that too today in a couple hubs, just code, no hub. This was while I was moving between a hubber's hubs she had linked in a group. But when I went back out to her profile page, then clicked on the hub in question from there, I had no problem seeing it.

    1. Cagsil profile image83
      Cagsilposted 4 years ago in reply to this

      Hey Danette, yes HP was having a problem earlier today. Even the forums were affected, where people couldn't respond to posts.

  3. Cagsil profile image83
    Cagsilposted 4 years ago

    It's not from FireFox 8, it stems from not having FireFox 8 installed. I ran across that problem earlier today and upgraded to FireFox 8 and haven't had another issue with it.

  4. mel22 profile image59
    mel22posted 4 years ago

    probably just caught in the middle a 301 redirect when trying to route to the the new subdomains... try emptying the cache on that particular browser and maybe that will help... i usually get messed up symbols like that when my browsers about to crash from low memory... computers...BAH!