jump to last post 1-3 of 3 discussions (16 posts)

"loading" message on hubs I publish

  1. kenneth avery profile image82
    kenneth averyposted 5 years ago

    QUESTION: A few days ago, I would hit the "PUBLISH NOW," green button when I was publishing a hub, then a Gray box would appear with the message, "loading," inside the box and blink for a few seconds and then at the top of the hub, it would say, "You have published another hub," etc., now JUST the Gray box with the word, "Loading," pops up and blinks continually. Would anyone know how to correct this?
    I would me most-appreciative.
    KENNETH AVERY

    1. sofs profile image85
      sofsposted 5 years ago in reply to this

      Check this thread..it is about the same issue.. http://hubpages.com/forum/topic/87562

      1. kenneth avery profile image82
        kenneth averyposted 5 years ago in reply to this

        Thank YOU, so much, sofs! I appreciate it.
        I wish I were a little tech savvy. But I am not.
        Kenneth Avery

  2. rmcrayne profile image95
    rmcrayneposted 5 years ago

    I've had the same problem today.  I hit refresh, and the hub came back, still in edit mode, usually with no info lost.

    1. kenneth avery profile image82
      kenneth averyposted 5 years ago in reply to this

      Thanks, rmcrayne, I have emailed HubPages Team twice to get them to help me, but not response. Yet. I did read that on one of their pages that we can hit CONTROL while publishing and it should clear up. I will try shortening, not using as much artwork, and hitting Control...I hate to sit and watch the LOADING message go on and off...it is very hypnotic. Thanks for your help. Kenneth

      1. sofs profile image85
        sofsposted 5 years ago in reply to this

        Don't worry I am not tech savvy either... open in another window... or go to my accounts in another tab and you will see your hub published, that is what has been happening for a few days now... and i am sorry .. this being  one  long holiday weekend... the staff may not respond... Hope you get your hub published.

        1. kenneth avery profile image82
          kenneth averyposted 5 years ago in reply to this

          Hi, sofs, what I did, yesterday, was manually hit, while the gray box was blinking, the Green Publish Now button...then it stopped. Then I opened My Accounts and looked to see the hub listings for my current hub. Thanks so much for your care and help, softs. I owe ya one.
          Kenneth...still struggling and climbing the "tech mountain"

          1. sofs profile image85
            sofsposted 5 years ago in reply to this

            That is bad...i wish I could help... hope someone comes along to help you with this one... have a wonderful day/night!!

  3. profile image0
    kimberlyslyricsposted 5 years ago

    We are with ya Kenneth we shall kill that loading [subliminal hypnotic] grey flashing box- we can do it!  big_smile

    1. kenneth avery profile image82
      kenneth averyposted 5 years ago in reply to this

      I just published a shorter hub with LESS artwork and that GREY box still popped up and didnt stop blinking. I need help. This is running me nuts. Kenneth

      1. profile image0
        kimberlyslyricsposted 5 years ago in reply to this

        You are not alone buddy they do this so we loose it and cause gossip in the forums

        Truly irritating

        we are wit you big_smile

        1. kenneth avery profile image82
          kenneth averyposted 5 years ago in reply to this

          Thanks so MUCH, kimberlyslyrics! That DOES make me feel better. I will try again to get HubPages Team to address this problem.
          Thanks for understanding.
          KENNETH
          PS where do you get those cute smiley faces?

          1. sofs profile image85
            sofsposted 5 years ago in reply to this

            Click on formatting as when you reply and you will see : ) without the space produces smiley : D roll  etc... have fun...

            1. kenneth avery profile image82
              kenneth averyposted 5 years ago in reply to this

              Thanks, sofs!

              1. kenneth avery profile image82
                kenneth averyposted 5 years ago in reply to this

                smile

                1. kenneth avery profile image82
                  kenneth averyposted 5 years ago in reply to this

                  YEEEES!!!

 
working