jump to last post 1-7 of 7 discussions (7 posts)


  1. pstraubie48 profile image89
    pstraubie48posted 4 years ago

    for two days when i post my comments to a comment someone makes, it shows up multiple times. is there a reason? I am not sitting here tapping away; i press once on submit and it happens. thank you

  2. CyclingFitness profile image91
    CyclingFitnessposted 4 years ago

    I've had exactly the same thing too- very weird!

  3. Cagsil profile image83
    Cagsilposted 4 years ago

    Could be a glitch in the programming. You two are not alone in this. Apparently it's happening to others also. I haven't had it happen to me as of yet, but it seems like it's happened though.

    Hopefully Staff will see this thread and look into it. wink

  4. rmcrayne profile image95
    rmcrayneposted 4 years ago

    It's happened to me before, in hub comments and in the forum.  It's been a while though.  Luckily there are delete buttons.

  5. Rafini profile image83
    Rafiniposted 4 years ago

    huh, interesting.  when I click "submit" the page "refreshes" yet looks exactly the same - needing me to click "submit".  And, I'm unable to post a reply to questions asked, too. 

    Hope they get it fixed soon.

  6. AEvans profile image72
    AEvansposted 4 years ago

    Notify the HP at team@hubpages.com smile

  7. maxravi profile image8
    maxraviposted 4 years ago

    is it happening for all hubs?Try with different browser.may be a browser issue.I also facing some issue with my firefox.