jump to last post 1-4 of 4 discussions (6 posts)

I'm getting a 'this user does not exist' message

  1. MichaelPerkins profile image71
    MichaelPerkinsposted 5 years ago

    When I direct users to what I thought was my address with you - michaelperkins.hubpages.com, it says that user does not exist, but on the right hand side I see my name and a chance to write a new hub.  Going that way people can see what I've written and I have gotten a comment and fan mail, but I can't link to an AdSense account with my user name coming up as non existent.  Suggestions?

    Thanks,
    Michael Perkins

    1. sofs profile image87
      sofsposted 5 years ago in reply to this

      Michael I copy pasted your address and it works fine.. maybe you are using www,michaelperkins.hubpages.com which could produce the result you have described... this has been discussed numerous times and we haven't seen a response from HP staff.
      michaelperkins.hubpages.com  works fine! Welcome to Hubpages!!

      1. lobobrandon profile image83
        lobobrandonposted 5 years ago in reply to this

        It's correct big_smile welcome

  2. MichaelPerkins profile image71
    MichaelPerkinsposted 5 years ago

    OK so I'm slow - you got it to work out ok?  Thank you for the time and the welcome.  Much appreciated, Happy New Year.

  3. MichaelPerkins profile image71
    MichaelPerkinsposted 5 years ago

    Thanks also to you sofs, your message got hidden at first.  Take care!

  4. Cagsil profile image60
    Cagsilposted 5 years ago

    Hey Michael,

    Just give them your profile link as it is.

    http://michaelperkins.hubpages.com/

    If you're not using your profile and just trying to tell someone to come to your profile...then make sure that you put as it is displayed above

    It's the "WWW" which will screw you up. It won't be recognized with it.


    Edit: Your profile link doesn't look like mine.

    http://hubpages.com/profile/Cagsil

    Mine is older than yours. Since you're new yours is set differently. Mine has a re-direct in it and yours doesn't.

 
working