jump to last post 1-1 of 1 discussions (6 posts)

I cannot upload an image on Chrome!

  1. aznpanda206 profile image71
    aznpanda206posted 5 years ago

    I have tried to upload a profile image and a hub post image for the last two hours!!

    It's not working!!

    The msg says: "An error occurred while uploading the file"

    ---
    i am using Chrome version-16.0.912.75m
    My image is in jpg and it's not over the 8MB size

    UGHHHH. What can i do to fix this problem?!

    1. Cardisa profile image90
      Cardisaposted 5 years ago in reply to this

      It's not Chrome, it probable is the file type. I am using Chrome and am having no problems. Change the file type to PNG, I find it easier to upload than JPG.

      Another problem could be that your adobe flash needs updating, so instead of uploading through flash, use the old style. There is an option there.

      1. aznpanda206 profile image71
        aznpanda206posted 5 years ago in reply to this

        I just tried uploading a png version of the image and it is still not working

        im sure that my flash is the most updated version too.


        are there any people with the same problems?

        1. Cardisa profile image90
          Cardisaposted 5 years ago in reply to this

          Well we'll wait and see if anyone else has that problem. My response will bump the thread. I hope it works out.

          1. Brie Hoffman profile image80
            Brie Hoffmanposted 4 years ago in reply to this

            I can't upload an image either..don't know what the problem is.

            1. aznpanda206 profile image71
              aznpanda206posted 4 years ago in reply to this

              Try switching to the old uploaded without java-- and I also "linked" images instead of uploading so that's I can start posting. You can try that and it has helped me "upload" images when it's really not...

 
working