jump to last post 1-10 of 10 discussions (18 posts)

Is anyone else still missing Wednesday Feb 22nd payment?

  1. Greekgeek profile image97
    Greekgeekposted 5 years ago

    I haven't had a day without earnings at all since last August, and lately my daily income has been modest but dependable. However, on Wednesday Feb 22nd, my earnings show $0.00, whereas I've got earnings for Thursday and Friday. Feb 22 isn't starred as "incomplete or unaudited" in earnings reports. My traffic was consistent for all those days.

    Therefore I suspect there may be a reporting glitch. Is anyone else seeing something similar? Is Feb 22 still being calculated?

    1. AEvans profile image70
      AEvansposted 5 years ago in reply to this

      They are still calculating, the notation has not been removed. )

    2. jainismus profile image79
      jainismusposted 5 years ago in reply to this

      Same thing here. It happens occasionally, but this time the incomplete or unaudited results are not fixed for last four days.

    3. Jamie Brock profile image95
      Jamie Brockposted 5 years ago in reply to this

      It seems they have fixed the problem with the 22nd... but I am concerned now about last months payment. Has anyone else been paid yet? I thought today was pay day. Last month we got it on the 28th but it was earlier than this I thought.  Has anyone else been paid?

      1. Marisa Wright profile image92
        Marisa Wrightposted 5 years ago in reply to this

        I got paid today.

    4. 2uesday profile image87
      2uesdayposted 5 years ago

      Yes my stats. show a similar thing - 00's for Wednesday.

    5. habee profile image91
      habeeposted 5 years ago

      Yep.

    6. JKenny profile image93
      JKennyposted 5 years ago

      Yeah, still showing nothing for Wednesday. I'm sure they'll fix it soon.

      1. Dale Hyde profile image85
        Dale Hydeposted 5 years ago in reply to this

        There is a notification that the 22nd and the 23rd are pending and will be fixed shortly.

    7. Greekgeek profile image97
      Greekgeekposted 5 years ago

      AEvans:
      I see the stars indicating that Thursday, Friday, and Saturday are still being calculated, but they've got estimated earnings listed. On the other hand, I don't see any star on Wednesday.

      Buuuut, I missed the "processing delays" note at the top. Sorry for jumping the gun, and thanks everyone. smile

      1. brianlokker profile image91
        brianlokkerposted 5 years ago in reply to this

        I saw the same thing and was wondering about it, especially since February 22 is not marked incomplete or unaudited. So I'm glad you asked, and it's good to hear that the zero is not final.

    8. profile image0
      gogogoposted 5 years ago

      I seldom check my day to day, with your questions I did, and yes I am showing 0.00 also for Feb 22

    9. 2uesday profile image87
      2uesdayposted 5 years ago

      This is still missing on my account and I am thinking that if this is a glitch it might be easier if it is solved before the end of the month.

    10. JKenny profile image93
      JKennyposted 5 years ago

      It now says my mine, that HP Ad earnings are pending from the 22-25th, so it must be a pretty big glitch. I just hope they can fix, because I don't like seeing the zeros.

    11. Uninvited Writer profile image82
      Uninvited Writerposted 5 years ago

      Mine is showing up to Feb 26 for the ad progrm but not Ebay from the 23rd.

      1. imgreencat profile image60
        imgreencatposted 5 years ago in reply to this

        I also had 0 for Feb 22.  About an hour ago it seemed everything was corrected.  Just looked again and they now have about 5 days saying 0 and actually took money away from my mounthly earnings.  What's going on here?  This does not give me a very secure feeling.

        1. jainismus profile image79
          jainismusposted 5 years ago in reply to this

          And they are saying nothing about it. It is irritating.

    12. jainismus profile image79
      jainismusposted 5 years ago

      Finally, they have fixed the problem, I think!

     
    working