jump to last post 1-1 of 1 discussions (6 posts)

Broken Link Error

  1. Dale Hyde profile image86
    Dale Hydeposted 4 years ago

    On my status page I am getting the broken link error on one of my hubs:

    http://dalehyde.hubpages.com/hub/Hurric … -and-Names

    This hub only has three links in it and I have checked them all and they are working. I ran the "check for violations now" tool at the bottom of the stats page and I am still getting the broken link message.

    Any ideas?

    1. sofs profile image86
      sofsposted 4 years ago in reply to this

      Dale, run the broken links tool and it usually fixes itself.. if not it may just be a glitch.

      1. Dale Hyde profile image86
        Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

        Hello sofs.  Where is the broken link tool?  I ran the check for violations tool with no positive results, but am not seeing a tool for checking the links.

        1. Dale Hyde profile image86
          Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

          Opps, never mind, I found it up there at the upper left. smile

          1. Dale Hyde profile image86
            Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

            That is fix it, sofs!  Thanks.  I had never had that error before and had never noticed the Broken Links tool or used it.  Appreciate the quick response!

          2. sofs profile image86
            sofsposted 4 years ago in reply to this

            I thought you would... hope that works for you smile

 
working