jump to last post 1-8 of 8 discussions (9 posts)

Anyone else having HP lag and scrolling issues?

  1. Shadesbreath profile image86
    Shadesbreathposted 8 years ago

    All of a sudden the longer hubs with lots of comments are scrolling wierd and comments take forever to type, like I have lag.  My computer is not having any other issues with any other applications.  This is the second or third day I've had this problem.

  2. Eric Graudins profile image61
    Eric Graudinsposted 8 years ago

    Yes,
    I'm noticing this too.
    Hub Pages probably needs a few more hamsters in the treadmill smile

  3. Shadesbreath profile image86
    Shadesbreathposted 8 years ago

    Can't even get the Barak/Antichrist one to open.  Explorer stops responding.  sad

  4. profile image0
    Leta Sposted 8 years ago

    Shade-

    Download Firefox for free.  Much better browser overall, fewer security issues as well.

    Maybe it will help...

  5. Shadesbreath profile image86
    Shadesbreathposted 8 years ago

    Well, that might help, but this wasn't an issue a few days ago.  Something must have happened that only affects me on long HubPage hubs all of a sudden I guess.  God I hate computers.

  6. Eric Graudins profile image61
    Eric Graudinsposted 8 years ago

    The problem is there with Firefox too.
    And Opera. And Google Chrome :-)

    As you've said, likely be a HP database issue with the longer hubs.

  7. jimmythejock profile image82
    jimmythejockposted 8 years ago

    Hubpages are working on an update to the pages, according to this forum post by Larry, that could be the cause.....jimmy
    http://hubpages.com/forum/topic/9571#post104281

    1. larryfreeman profile image86
      larryfreemanposted 8 years ago in reply to this

      Hi Jimmy,

      Yes, we made some changes over the weekend.

      Hopefully, the lag in scrolling was temporary and is no longer the case.

      If anyone is still having a problem and they are pretty sure that it is not local to their PC, let me know.

      Thanks,

      -Larry

  8. profile image0
    Leta Sposted 8 years ago

    Hmmm.  My Firefox, run on Windows Vista, is working fine for Hub Pages.  No problems.  ??

 
working