jump to last post 1-1 of 1 discussions (5 posts)

Text in images vanishing

  1. Rosemay50 profile image81
    Rosemay50posted 5 years ago

    Is anyone else having problems with accrediting images and adding the source and text in the caption box to images.
    I have done this 4 times now and each time I click on the  Finished editing button the text and accreditations have vanished. Most frustrating. Would like to know if anyone else is having the same problem or is it just me.

    1. Howard S. profile image83
      Howard S.posted 5 years ago in reply to this

      I submitted a bug a few days ago that might be related to this. Ari says they're working on that one. It has to do with confusing the source and source url, though, not the text. My text works.

      1. Rosemay50 profile image81
        Rosemay50posted 5 years ago in reply to this

        Thanks Howard. Strange thing is some of the image capsules were OK but others not. I hope if it is a bug they get it sorted out quickly.

        1. Dale Hyde profile image85
          Dale Hydeposted 5 years ago in reply to this

          I have had similar problems in the past, and believe it or not, the remedy that cured my problem was the old cure-all....clearing the cache of the browser. May or may not work, but only takes a minute to give it a try.  I have not had any recent problems myself.

          1. Rosemay50 profile image81
            Rosemay50posted 5 years ago in reply to this

            Thank you Dale I'll do that now. I know that has solved other problems for me in the past but didn't think of it this time, so thanks for the reminder and fingers crossed.

 
working