jump to last post 1-2 of 2 discussions (6 posts)

Does anyone else have video glitch on their hubs? I can't see my video

  1. Edwin Clark profile image84
    Edwin Clarkposted 8 years ago

    I was checking out one of my hubs and notice my videos in my capsule disappeared. I checked some of my other hubs and same issue.

    Anyone else having this problem?

    1. larryfreeman profile image87
      larryfreemanposted 8 years ago in reply to this

      Hi Edwin Clark,

      On which of your hubs is this problem occurring?  I checked your hub on Japanese Anime and the YouTube video worked fine for me.

      -Larry

      1. Edwin Clark profile image84
        Edwin Clarkposted 8 years ago in reply to this

        Thanks Larry, I know what the problem is now. I did a google search and Youtube was down last night and then periodicially for some technical issues.

  2. dineane profile image82
    dineaneposted 8 years ago

    Larry, I'm still having the same problem - I let the thread that I started slip away. None of the videos on any hubpages work for me, but I can go to youtube and find the videos and they work fine. On my own hubs, I've asked my sister to check them from her computer and they work for her

    1. JYOTI KOTHARI profile image75
      JYOTI KOTHARIposted 8 years ago in reply to this

      Videos are working perfectly in my hubs.
      Jyoti Kothari

    2. larryfreeman profile image87
      larryfreemanposted 8 years ago in reply to this

      Hi Dineane,

      I didn't forget about you.  :-)

      I'll post more ideas on the previous thread later today.

      -Larry

 
working