jump to last post 1-18 of 18 discussions (40 posts)

FIXED: Table Capsule Will not save changes

  1. SimeyC profile image90
    SimeyCposted 4 years ago

    I'm unable to upload or even create tables by entering the data.

    I've tried on:

    IE: 9.0.8112.16421
    FF: 12.0
    Chrome: 19.0.1084.52 m

    1. BradTheGeek profile image84
      BradTheGeekposted 4 years ago in reply to this

      Same issue here I think.  Using FF12 when I hit save on a table, the window closes, but the hub editing window stays dark and unusable.  Seems to be some script error in the website code, but very annoying as the only way around is to close the tab, whereupon you lose your unsaved work.

      1. Bedbugabscond profile image88
        Bedbugabscondposted 4 years ago in reply to this

        Me three! I have a table in progress on a hub in progress and I can not edit the table either. I have tried various browsers, cleared my cache, restarted and so on. Also tried over the course of an hour or so.

    2. BradTheGeek profile image84
      BradTheGeekposted 4 years ago in reply to this

      A little more info.. I was starting a new hub, and had pasted in a bunch of text and done some other stuff when this occurred.  It happened twice, both times I guess I named the hub something slightly different, but I had not clicked save unpublished.
      The third time, I used the same name and it told me it was used already.  Even though my main page did not show it, the page was there, so I was able to recover my work.  I still was unable to save a table successfully, but I will wait and try later, I just put the info in my hub as a list right now.

    3. Matthew Meyer profile image77
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      Sorry for the problems and thanks for the information everyone.

      This issue has been sent to our development team to be addressed.

      1. BradTheGeek profile image84
        BradTheGeekposted 4 years ago in reply to this

        Thanks for picking it up.. will be hoping for a quick and easy fix for your dev team and us hubbers!

      2. Rosie2010 profile image83
        Rosie2010posted 4 years ago in reply to this

        Thanks, Matthew Meyer.  Table capsule is ok now.

      3. bankscottage profile image92
        bankscottageposted 4 years ago in reply to this

        Mine is working again also.  Thanks Matthew

    4. Matthew Meyer profile image77
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      As many of you have noticed, this bug has been resolved.
      Thanks for everyone's patience!

      1. MarleneB profile image95
        MarleneBposted 4 years ago in reply to this

        Yes. Thank you. I was able to populate the table and publish. Yea! You guys are awesome.

  2. Millionaire Tips profile image89
    Millionaire Tipsposted 4 years ago

    I am having this issue as well - editing a table that was already created on a hub that hasn't been published yet.  How unfortunate that this issue happens when accounting is the WTI.

  3. BradTheGeek profile image84
    BradTheGeekposted 4 years ago

    Any news or possible fixes for this yet?  I really want to have my hub(s) looking more organized wit a table and it just wont work, any time I try save a table it just locks up.  I have now tried all three major browsers as well, so I know that is not the issue.
    If anyone knows another place to report this, or a work around, I would be grateful.  I am brand new at this, so I am still finding my way around.  I know it did works because I few day ago I added a table to my second hub and it worked fine.

  4. TheMagician profile image93
    TheMagicianposted 4 years ago

    Yup, can't edit tables either!

  5. thejeffriestube profile image83
    thejeffriestubeposted 4 years ago

    This is a really annoying issue. I have Hubs waiting for this to be fixed, and I have even gone as far as FTP'ing the table to a webhost service and trying the "Web" option. Nothing works. The loss of this functionality pretty much destroys the capability to do long list Hubs, or scientific comparision, where there is a long list of data. Hell, you can't even manually enter the information it seems. HP, please at least acknowledge this capsule is an issue.

    1. thejeffriestube profile image83
      thejeffriestubeposted 4 years ago in reply to this

      I have also tried EVERY .csv format, and nothing works.

      1. thejeffriestube profile image83
        thejeffriestubeposted 4 years ago in reply to this

        I have also tried every browser, IE, Firefox, Opera, Chrome. Same results. I debugged it while it was trying and it could be a Javascript problem. Others here say it works for them, but I don't see how.

        1. Bedbugabscond profile image88
          Bedbugabscondposted 4 years ago in reply to this

          Tables were working fine for me, until two days ago. sad We have table kooties ..

  6. 0
    TheAccountingDrposted 4 years ago

    Tables are a no go here too. Just a tad frustrating. Maybe tech support is on top of it and will have the issue corrected shortly? Any word yet?

  7. Rosie2010 profile image83
    Rosie2010posted 4 years ago

    Still cannot edit tables.

    1. thejeffriestube profile image83
      thejeffriestubeposted 4 years ago in reply to this

      This is driving me nuts. I can't believe I haven't figured this out.

      1. BradTheGeek profile image84
        BradTheGeekposted 4 years ago in reply to this

        There is nothing to figure out.. HP's code is broken, and I don't know how to report it other than this forum.  Anyone else know how to get things moving?  This is a pretty serious issue.

        1. thejeffriestube profile image83
          thejeffriestubeposted 4 years ago in reply to this

          I have been told that some people can in fact make tables work right now, hopefully, that's not true.

  8. thejeffriestube profile image83
    thejeffriestubeposted 4 years ago

    Here's what the debug console says when I try to save a table:

    SCRIPT5009: 'StringBuffer' is undefined
    us755532.js, line 6728 character 1

  9. 0
    kelleywardposted 4 years ago

    I'm also having problems with editing a table. I edit it and then it freezes.

  10. Rosie2010 profile image83
    Rosie2010posted 4 years ago

    Third day... still cannot edit tables.

  11. 0
    TheAccountingDrposted 4 years ago

    Any word yet? Do any of the veterans to HubPages know how to contact tech support? Do then moderate these forums periodically to make sure there are no issues?

    1. thejeffriestube profile image83
      thejeffriestubeposted 4 years ago in reply to this

      I don't think this will be addressed till Monday, when the engineering staff is back to work.

      1. BradTheGeek profile image84
        BradTheGeekposted 4 years ago in reply to this

        @thejefferiestube, I think you are right.  It will be at least Monday till Scotty gets climbs into the Jefferies tube and gets it fixed!  (Old trekkie here.. I like your name!)

        1. thejeffriestube profile image83
          thejeffriestubeposted 4 years ago in reply to this

          Haha! Not many people get the name. Good on ya!

  12. TFScientist profile image93
    TFScientistposted 4 years ago

    I have two hubs ready to go that need tables! This is really frustrating

  13. Rosie2010 profile image83
    Rosie2010posted 4 years ago

    Fourth day ... still cannot edit tables.  (sigh) maybe tomorrow, Monday... maybe

  14. Doc Sonic profile image91
    Doc Sonicposted 4 years ago

    Problem still exists for me, as well. I've tried three different browsers (IE, Firefox, Safari) on 2 different computers, with no success on any of them.

  15. ahmed.b profile image79
    ahmed.bposted 4 years ago

    I also have the same problem and before posting this here I think I have spent about 5 hours on this issue by changing browsers,restating computers and even on different systems.
    Is there no one here from Hubpages team to answers this or does anyone knows how officially report it to hubpages....

  16. Anti-Valentine profile image94
    Anti-Valentineposted 4 years ago

    I noticed this today. I couldn't edit tables. If I tried to edit and the save the changes, it would just hang with that grey screen, so I had to hit reload and just leave it.

  17. bankscottage profile image92
    bankscottageposted 4 years ago

    I have been having the same problems.  I have used tables before without problem.  Had an unpublished Hub with a table in it.  I couldn't edit it.  Got the same dark screen and stuck.  Had to reload the page and lose the editing.

    1. Bedbugabscond profile image88
      Bedbugabscondposted 4 years ago in reply to this

      I hope I don't forget to go back an edit my table! Lol tongue

  18. Rosie2010 profile image83
    Rosie2010posted 4 years ago

    Just edited my tables.  Table capsule is working now.  Try it, guys!

    1. bankscottage profile image92
      bankscottageposted 4 years ago in reply to this

      Mine is working again also.

    2. Anti-Valentine profile image94
      Anti-Valentineposted 4 years ago in reply to this

      Mine too. Yippee! There was something I desperately needed to edit and couldn't do it yesterday.

      1. Bedbugabscond profile image88
        Bedbugabscondposted 4 years ago in reply to this

        YAY! Thanks Hubpages team.

 
working