jump to last post 1-4 of 4 discussions (12 posts)

FIXED: Can't Preview Posts before Posting on Forum

  1. Stacie L profile image88
    Stacie Lposted 4 years ago

    My last few posts didn't show up when I tried to preview them first I ended up posting and then editing after they posted..

    1. Matthew Meyer profile image79
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      Wanted to update and let you know that this issue should now be fixed.

  2. Stacie L profile image88
    Stacie Lposted 4 years ago

    Well I still can't preview a post before posting.....

  3. paradigmsearch profile image89
    paradigmsearchposted 4 years ago

    OK, I'll give it a shot.

    Preview worked for me.

    Ya probably got a computer-low-memory issue going on. smile

    1. Stacie L profile image88
      Stacie Lposted 4 years ago in reply to this

      Maybe its that dead Firefox you spoke of....roll

      1. paradigmsearch profile image89
        paradigmsearchposted 4 years ago in reply to this

        Browsers overloaded with addons and toolbars could also do it.

        1. paradigmsearch profile image89
          paradigmsearchposted 4 years ago in reply to this

          I just discovered this. Links towards end of page will probably save the day. smile

          http://hubpages.com/forum/topic/99079

      2. Matthew Meyer profile image79
        Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

        @StacieL Are you still having issues previewing your Forum posts?

  4. Stacie L profile image88
    Stacie Lposted 4 years ago

    yes, if I'm the op. i have the latest Firefox without a lot of add-ons. i do refresh so I'm not sure what else to do.

    1. Matthew Meyer profile image79
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      @StacieL
      I think I reproduced the issue you are seeing.
      Does the screen go blank (white) in Firefox when you click the "preview" button after entering your text for the Forum post?

      1. Stacie L profile image88
        Stacie Lposted 4 years ago in reply to this

        yes,it goes blank

        1. Matthew Meyer profile image79
          Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

          @StacieL
          Thanks. 
          This issue has been forwarded to our engineering team to be addressed.

Closed to reply
 
working