jump to last post 1-3 of 3 discussions (6 posts)

Comments Disappearing when Posted

  1. Will Apse profile image92
    Will Apseposted 4 years ago

    I have had a few complaints from users about comments disappearing when posted. Some have turned up in the spam filter. Some I can't find.

    These complaints are from regular users and I take them seriously.

    I have asked for browser details. If I get them I will post here again.

    1. Matthew Meyer profile image78
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      @Will Apse
      Sorry to hear about the lost comments and thanks for the info.

      Is this related to comments on Hubs, Questions, or Forums?
      Does it affect all, a subset, or only one?

  2. Will Apse profile image92
    Will Apseposted 4 years ago

    Thanks, for responding.

    This is about comments on a hubpage.

    The lady concerned is a regular poster and several of her posts have disappeared, apparently.

    I asked for browser and system info and when she replied that went into the spam filter (rather than disappearing for ever).

    She tells me her browser is Safari on an iPad.

    This is on my hip replacement page which now has over 2000 comments. I am rather proud of the little forum there and want to keep it working as smoothly as possible!

    1. Matthew Meyer profile image78
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      @Will Apse

      If she is still having problems, she should email team@hubpages.com as without much details it isn't very easy for us to track down potential problems.  Itt would work better to ask her questions directly if we have follow-up info we need.

  3. Nell Rose profile image90
    Nell Roseposted 4 years ago

    I keep posting comments on hubs and when I go back to see the reply I notice that my comments are not actually there. I tried it again a few moments ago, and even though I definitely posted it and it was there for a few minutes, when I looked again it had disappeared. I don't think its anything to do with waiting for the hub comment to be allowed as I see it for a few minutes. This has happened a few times over the last few days and I thought it was my pc playing up, but its not. Anybody else getting this problem still?

    1. Matthew Meyer profile image78
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      @Nell

      Do you have an example of a Hub to which you posted a comment, but the comment isn't showing up?

      Many times this is due to the comment needing to be approved by the Hub owner.

 
working