jump to last post 1-3 of 3 discussions (7 posts)

Recipe capsule

  1. Pamela99 profile image84
    Pamela99posted 4 years ago

    I have written a hub using the recipe capsule and for some reason the Instructions portion won't show my writing. I have tried countless times. It doesn't show in preview either, so I haven't published it yet. Has anyone had this problem or know how to fix the problem?

    I appreciate all help I receive.

    1. Dale Hyde profile image86
      Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

      I have done some recipe hubs, however I have not experienced this problem with the recipe hub layout. However, I have experienced with other capsules in various hubs. When I have encountered this I have cleared my browser cache, and that seemed to clear up the problem every time. I hope that is a simple solution for you as well.

  2. Cagsil profile image61
    Cagsilposted 4 years ago

    I would be glad to help, unfortunately I don't write recipes. hmm

    1. Pamela99 profile image84
      Pamela99posted 4 years ago in reply to this

      Thanks for the offer anyway.

      1. Cagsil profile image61
        Cagsilposted 4 years ago in reply to this

        You're welcome. smile However, I do hope someone does come along to help. smile

  3. Pamela99 profile image84
    Pamela99posted 4 years ago

    I finally just deleted the whole recipe capsules and added it back. When I typed in all in the second time everything worked. Thanks for all the help.

    1. Dale Hyde profile image86
      Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

      Glad that worked for you, Pamela. smile

 
working