44
Tom Henriksen profile image

Tom (Tom Henriksen)

Joined 4 years ago from Askim

2

0

2

Also follow me on:

Filosofien til en vellykket livsstils endring.

Alle har problemer og utfordringer i livet sitt, men mange mennesker fortsetter å utvikle seg fordi vi ikke har optimalisert vårt kosthold eller inntak av vitaminer og mineraler. Som mennesker, leter vi ofte etter årsaker utenfor for vår emosjonelle, fysiske og psykiske plager, men det underliggende problemet er vår egen daglige praksis. Når du innser at du er årsaken til de fleste av dine egne problemer, kan du gjøre de riktige endringene. Det er det livet handler om – å prøve å være litt bedre hver dag.

Måten å gjøre det på er å begynne å endre på vår daglige måte å leve. Ved hjelp av et sunt kosthold, mosjon, evolusjonsteori, psykologi, filosofi, og diverse andre materialer, har jeg gjort enorme forandringer i livet mitt som har forbedret min kognisjon, fokus, og lykke på dagen i dag. Reisen har nettopp startet, men hvis jeg kan dele noen av visdom jeg har samlet vil jeg være fornøyd.

Jeg er hverken super sunn, eller super trent. Men jeg er fornøyd med å ha et godt liv med at jeg gjennom min egen erfaring kan gjøre de endringer som skal til for at jeg skal kunne overvinne alt livet tilbyr meg på godt og vondt. Jeg er allergisk mot mange mat produkter, har hatt candida og har blitt infisert av 1 farlig bakterie og 2 typer parasitter de siste årene. Så jeg vet hva det vil si å måtte gjøre store endringer i livet sitt som følge av utenforstående årsaker, men jeg har funnet en ny måte å leve på og livet blir bare bedre for hver dag som går. http://askimveiledning.no/

No Featured content yet.

Welcome Tom Henriksen to HubPages

Looks like Tom Henriksen doesn't have any Featured articles on HubPages to share yet. Now's your chance to inspire, encourage, and welcome Tom Henriksen to the amazing HubPages community. Follow Tom Henriksen to show your support and get updates on new content Tom Henriksen publishes.

working