Jamie Brock profile image 96

129 published hubs and no AdSense ads on any of them- please help!


Hello, I have tried the forum but didn't get much of response.. I'm trying to figure out what is going on- I see NO Google ads on ANY of my hubs and I have about 129 published hubs. I completed the pin process over two years ago and I cant' imagine all of my 129 hubs in violation of terms. They aren't flagged in any way and my AdSense account is still active. There is just a white block on all my hubs where the ads used to be. Has anyone else had this happen? What can I do?

 

sort by best latest

internpete profile image94

Peter V (internpete) says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

4 years ago
 |  Comment
  • Jamie Brock profile image

    Jamie Brock 4 years ago

    TY for your reply.. I don't have any other sites with AS. I did contact HP & they said it was a prob w/AS. I still get my earnings from HP ad prog but my AS earnings are basically nill for months now. Will give the forum another try...Thank you


  • See all 2 comments
ktrapp profile image90

Kristin Trapp (ktrapp) says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

4 years ago
 |  Comment
  • Jamie Brock profile image

    Jamie Brock 4 years ago

    ktrapp- thank you so much for your reply.. I checked and they are all set to ad level high.. so still don't know what the heck is going on.. thank you for the suggestion though.... I guess I'll figure it out eventually :0/


  • See all 4 comments
stampinwithfab profile image83

Fabrizio Martellucci (stampinwithfab) says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

4 years ago
 |  Comment
  • Jamie Brock profile image

    Jamie Brock 4 years ago

    Hi fab :) Apparently, everything is OK now. A mistake had been made regarding my account according to HP and the ads are restored now. I am relieved to finally have it figured out..thank you for your reply :)

profile image0

Garifalia says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

4 years ago
 |  Comment
  • Jamie Brock profile image

    Jamie Brock 4 years ago

    Garifilia- I already contacted HP staff.. unfortunately they do not seem to know why this is happening and said it was either my hubs have a violation (all 129???) or I haven't finished pin process ( which I did 2 years ago) :(


  • See all 2 comments
profile image0

JThomp42 says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

4 years ago
 |  Comment
  • Jamie Brock profile image

    Jamie Brock 4 years ago

    TY for replying :) I am on the HP ad prog, don't know abt crawlers..emails do match. I don't know how to physically add hubs to Adsense. the ads have just always appeared on my hubs but now only blank spaces. How do I physically add them to AS?


  • See all 2 comments