Doodlehead profile image 82

I am not seeing any new hubs come by when I log in.


Up until about three weeks ago, whenever I would log in I would see new hubs or newly shared hubs. I would also see questions and forum comments for questions and forums I follow. This has changed without any changing of the settings on my part. In the past three weeks I rarely (if ever) see new hubs when I log in. I do still see questions and comments and forums that I follow. Has anyone else experienced this? I can't figure out why I don't see new hubs; I know it's possible there are fewer, but like hardly ANY! Answers, anyone?

 

sort by best latest

Teresa Schultz profile image80

Best Answer Teresa Schultz says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

3 years ago
 |  Comment
  • Doodlehead profile image

    Doodlehead 3 years ago

    Hey Teresa--

    I have heard so much about Bubblews I'm going to try it too.

    I'm signed up too to take html at the junior college starting Monday so I can learn to make websites from scratch.

    Thing is there are so many nice people at Hubpages.


  • See all 2 comments
jellygator profile image93

jellygator says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

3 years ago
 |  Comment
  • Doodlehead profile image

    Doodlehead 3 years ago

    You know I think I came right at the time things started to decline. I'd hoped people would have another answer, but I think you are correct!

AlexK2009 profile image88

AlexK2009 says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

3 years ago
 |  Comment
  • Doodlehead profile image

    Doodlehead 3 years ago

    Alex-I agree with you. I was hoping there was another answer.

    I think HP is trying to hard to fix things and they overshot the mark.