profile image 55

I was promoted in the post of Technical Officer on 01/02/2000 in the pay scale of 6500-200-10500...


(5th ?Pay Commission) and my basic has been fixed to 6500+200=6700 i.e 6700? After 5 years I got 3 advance increment on the basis of assessment i.e 1 increment = 200? ?3 increment = 200*3=600? After 5 years i.e on 01/02/2005 my basic was 7700? After getting 3 increment my basic has become 7700+600=8300 on 01/02/2005.? Accordingly on 01/01/2006 my basic was 8300? And my salary was being calculated on the basis of 8300 basic on01/01/2006? I want to know that what should be my basic pay on 01/01/2006 as per 6th pay commission

 

sort by best latest

MickS profile image73

MickS says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

7 years ago
 |  Comment