ArtsAutosBooksBusinessEducationEntertainmentFamilyFashionFoodGamesGenderHealthHolidaysHomeHubPagesPersonal FinancePetsPoliticsReligionSportsTechnologyTravel
  • »
  • Entertainment and Media»
  • Movies & Movie Reviews

The Simpsons Quiz! How big a fan are you?(lionel hutz approved))

Updated on April 20, 2012

Introduction

Are you into good classic comedy? Do you enjoy a good laugh?

If your answer is yes, then you must' ve seen at least one episode from the fascinating, memorable world phenomenom called 'The Simpsons'.

Here's a list of 13 questions to determine how big a fan are you, how much The Simpsons have influenced your life.

The correct answers are at the bottom of the page, and for each correct answer you are awarded 1 point.

Good luck, and have fun!

1. On what date was the first episode from The Simpsons season 1 aired?

a. 28th February

b. 9th  November

c. 27th October

d. 17th December

2. Which was the name of the first episode from Season 2 of The Simpsons?

a. Moan-A Lisa

b. Last Exit to Springfield

c. The Big The Fat and The Homer

d. Bart’s dog gets an F

3. What celebrity guest starred in the episode “Stark Raving Dad”?

a. Neil Armstrong

b. Michael Jackson

c. Sting

d. Robin Williams

4. Which of the following titles wasn’t used for a treehouse of horror episode?

a. Clown Without Pity

b. King Homer

c. The Front

d. Terror at 5½ Feet

5. What is Sideshow Bob’s full name?

a. Robert Underdunk Terwilliger

b. Michael Stephen Underdog

c. Robert Sean Terwillinger

d. Robert Terwillinger

6. How many children does Apu have?

a.2

b.7

c.8

d.9

7. Who played the role of Troy Mcclure?

a. Dan Castalanetta

b. Phil Hartman

c. Hank Azaria

d. Billy West

8. In what season did Ned Flanders’ wife, Maude, die?

a. 9

b. 13

c. she never died

d. 11

9. What other character is played by the guy who plays Mr. Burns?

a. Apu

b. Smithers

c. Homer

d. Barney Gumble

10. How was Barney Gumble’s father named?

a. Arnold Gumble

b. Bernie Gumble

c. Arnie Gumble

d. John Mylto

11. What was the name of Homers successful barbershop quartet?

a. The Be Sharps

b. Hell’s Satans

c. The Backstreet Dudes

d. The Lonely Hearts

12. What role did Moe Szyslak play as a child in the show “ The Little Rascals”?

a. Tally

b. Smelly

c. Stinky

d. Joey

13. In what season did Lionel Hutz appear for the first time?

a.1

b.3

c.2

d.4

Correct answers

1. D

2. D

3. B

4. C

5. A

6. C

7. B

8. D

9. B

10. C

11. A

12. B

13. C

Results

1-3 correct answers->ADD guy:

You probably watched the series but you couldn’t be attentive to details. Maybe you are always on a hurry, or a bit impatient. Remember to “stop and smell the roses”. Enjoy a Simpsons episode as a whole, not only for the moments when Homer hurts himself: P

4-7 correct answers->Average fan:

You like the show, and you obviously noticed some details. You’re on the good path, but a bit more devotion is what separates you from the next category. Still good job!

8-10 correct answers->Super fan:

You know lots of things regarding the show, you’ve obviously watched most of the series, maybe even rewatched some seasons. Good for you mate, keep it up.

11-12 correct answers->Obsessed:

I’ve got 2 news for you. 1. You’re one of their best fans, you’ve surely watched every single episode, memorized every line, and with a little help you could easily replace Matt Groening. @. You should get out a bit more often, make some real friends, start a life, outside the internet.

If number 2 doesn’t apply to you, then I’m sorry to have offended you, you’ve done a great job and you truly deserve the title of best fan ever.

Comments

    0 of 8192 characters used
    Post Comment

    • profile image

      gerogi 7 years ago

      all right

    working

    This website uses cookies

    As a user in the EEA, your approval is needed on a few things. To provide a better website experience, hubpages.com uses cookies (and other similar technologies) and may collect, process, and share personal data. Please choose which areas of our service you consent to our doing so.

    For more information on managing or withdrawing consents and how we handle data, visit our Privacy Policy at: "https://hubpages.com/privacy-policy#gdpr"

    Show Details
    Necessary
    HubPages Device IDThis is used to identify particular browsers or devices when the access the service, and is used for security reasons.
    LoginThis is necessary to sign in to the HubPages Service.
    Google RecaptchaThis is used to prevent bots and spam. (Privacy Policy)
    AkismetThis is used to detect comment spam. (Privacy Policy)
    HubPages Google AnalyticsThis is used to provide data on traffic to our website, all personally identifyable data is anonymized. (Privacy Policy)
    HubPages Traffic PixelThis is used to collect data on traffic to articles and other pages on our site. Unless you are signed in to a HubPages account, all personally identifiable information is anonymized.
    Amazon Web ServicesThis is a cloud services platform that we used to host our service. (Privacy Policy)
    CloudflareThis is a cloud CDN service that we use to efficiently deliver files required for our service to operate such as javascript, cascading style sheets, images, and videos. (Privacy Policy)
    Google Hosted LibrariesJavascript software libraries such as jQuery are loaded at endpoints on the googleapis.com or gstatic.com domains, for performance and efficiency reasons. (Privacy Policy)
    Features
    Google Custom SearchThis is feature allows you to search the site. (Privacy Policy)
    Google MapsSome articles have Google Maps embedded in them. (Privacy Policy)
    Google ChartsThis is used to display charts and graphs on articles and the author center. (Privacy Policy)
    Google AdSense Host APIThis service allows you to sign up for or associate a Google AdSense account with HubPages, so that you can earn money from ads on your articles. No data is shared unless you engage with this feature. (Privacy Policy)
    Google YouTubeSome articles have YouTube videos embedded in them. (Privacy Policy)
    VimeoSome articles have Vimeo videos embedded in them. (Privacy Policy)
    PaypalThis is used for a registered author who enrolls in the HubPages Earnings program and requests to be paid via PayPal. No data is shared with Paypal unless you engage with this feature. (Privacy Policy)
    Facebook LoginYou can use this to streamline signing up for, or signing in to your Hubpages account. No data is shared with Facebook unless you engage with this feature. (Privacy Policy)
    MavenThis supports the Maven widget and search functionality. (Privacy Policy)
    Marketing
    Google AdSenseThis is an ad network. (Privacy Policy)
    Google DoubleClickGoogle provides ad serving technology and runs an ad network. (Privacy Policy)
    Index ExchangeThis is an ad network. (Privacy Policy)
    SovrnThis is an ad network. (Privacy Policy)
    Facebook AdsThis is an ad network. (Privacy Policy)
    Amazon Unified Ad MarketplaceThis is an ad network. (Privacy Policy)
    AppNexusThis is an ad network. (Privacy Policy)
    OpenxThis is an ad network. (Privacy Policy)
    Rubicon ProjectThis is an ad network. (Privacy Policy)
    TripleLiftThis is an ad network. (Privacy Policy)
    Say MediaWe partner with Say Media to deliver ad campaigns on our sites. (Privacy Policy)
    Remarketing PixelsWe may use remarketing pixels from advertising networks such as Google AdWords, Bing Ads, and Facebook in order to advertise the HubPages Service to people that have visited our sites.
    Conversion Tracking PixelsWe may use conversion tracking pixels from advertising networks such as Google AdWords, Bing Ads, and Facebook in order to identify when an advertisement has successfully resulted in the desired action, such as signing up for the HubPages Service or publishing an article on the HubPages Service.
    Statistics
    Author Google AnalyticsThis is used to provide traffic data and reports to the authors of articles on the HubPages Service. (Privacy Policy)
    ComscoreComScore is a media measurement and analytics company providing marketing data and analytics to enterprises, media and advertising agencies, and publishers. Non-consent will result in ComScore only processing obfuscated personal data. (Privacy Policy)
    Amazon Tracking PixelSome articles display amazon products as part of the Amazon Affiliate program, this pixel provides traffic statistics for those products (Privacy Policy)