ArtsAutosBooksBusinessEducationEntertainmentFamilyFashionFoodGamesGenderHealthHolidaysHomeHubPagesPersonal FinancePetsPoliticsReligionSportsTechnologyTravel

The Impossible Quiz Answers: Part 2 (Questions 31-60)

Updated on December 30, 2016

By now you should have several 'skip' options, shown at the bottom right of the screen. Skip questions if you prefer, but all the answers are provided here. Please note that some questions cannot be skipped.

Question 33
Question 33 | Source

Question 31: (A picture of a dog.)

Answers:
Woof.
Woof. Woof.
Woof. Woof. Woof.
Woof. Woof. Woof. Woof.
Answer: Woof. Woof. Woof.

The dog barks three times. Watch carefully.


Question 32: What are the main ingredients of shampoo?

Answers:
Cricket crap
Babycham and human faeces
Rocks and sausages
Cats and whelks
Answer: Babycham and human faeces

This explanation is another guess - Babycham is an alcoholic drink launched in the 1950s and targeted at women; the company attempted to sue a food writer for saying that it is drank from champagne glasses although it isn't champagne. This is the 'sham' part of 'shampoo' - human faeces refers to the 'poo' part.


Question 33: How many letters in his hand?

Answers:
7
8
9
10
Answer: 7

It's sort of a trick question - he's holding nine things, but two of them are postcards.

Question 34: Elephants don't like mice! (You see a sign with the number 3 and a picture of an elephant's face on it pointing to a mouse hole.)

Answer: Just move your cursor away from the game's screen. Three elephants will trot into the mouse hole.

'Mice' = your computer mouse.


Question 35: If you press this button, it's game over.

Answer: Just wait for the 'safe; button to appear.

Be patient!

Cylindrical Adventures (Question 39)

Question 36: What do you call a wingless fly?

Answers:
A flap
A walk
A plum
Jason
Answer: A walk

Recycling another dad joke - a fly flies, a 'walk' walks.


Question 37: Can you get this question wrong?

Answers:
No
Nope
No way
Of course not
Answer: Any of them

The easiest question on the quiz - any of the answers will see you safely to the next question.


Question 38: Mary Rose sat on a pin.

Answers:
O rly?
Mary rose
Burst her piles
Ahahahaaha!
Answer: Mary rose

She sat on a pin. It hurt, so she got up (or 'rose'). Ha ha ha.


Question 39: A picture of a (dancing? walking?) white cartoon character.

Answers:
Cylindrical Adventures
Right here, right now
Cough drops
Space: Serious Business
Answer: Cylindrical Adventures

The cartoon character shown is featured in the quiz maker's own animation, 'Cylindrical Adventures'.


Question 40: Put the mouse... on here... Don't touch pink! Hmmm, if only you had a bridge.

Answer: Before you do anything, load up a smaller window. You can use any program you have - Firefox, Minesweeper, whichever. Open it so that it creates a sort of 'bridge' protecting your mouse from touching the pink, as pictured below.

Answers 41 - 45

Question 41: (You are shown a photograph of a duck, various parts of which are highlighted when you hover over them.

Answer: Afro (Top of the duck's head).

Not sure of the reasoning behind it here. It looked like the duck had an afro...?


Question 42: What is the answer to life, the universe and everything? (Hint: it's 42). Fifty '42's appear in front of you, and all of them are clickable.

Answer: The 42nd 42. (The bottom line, second from the left.)

Clever. I had to look up the answer to that one myself.


Question 43: Bridget makes everyone...

Answers:
Gay
Bi
Straight
Tom Cruise
Answer: Tom Cruise

No explanation for this one. Sorry!


Question 44: A seemingly jumbled mess.

Answer: It's a jigsaw puzzle which ends up saying 'Click here' and pointing to a specific part of the screen.

No secret meaning here, just a fairly straightforward jigsaw puzzle.


Question 45: (See picture)

Answer: The second option.

Answers 46 - 50

Question 46: A morbid black and white drawing of someone cutting off Sonic the Hedgehog's eyeball whilst two more eyes look on from the left and right.

Answers:
Best flash ever
Meh
Omgf u kills sonikku u bastud
(A picture of two stick men exchanging fire)
Answer: omgf u kills sonikku u bastud

A Sonic the Hedgehog fan's bad writing, apparently.


Question 47: A bottle saying 'Vanish' appears and fills the screen with colour. A red light appears, which goes green when your cursor touches it. With the 'Vanish' on the game screen, however, you can't see your cursor.

Answer: Just keep trying until the light goes green, then click away for the next question.



Question 48:
Snake? Snake!?

Answers:
Snake!
Snaaaake!
Snake?
Snail!
Answer: Snaaaake!


This question is a reference to the popular Metal Gear Solid series, and possibly to the fanmade parody, Metal Gear Awesome (which you should watch if you're a Metal Gear fan).


Question 49: Which is the correct spelling?

Answers:
Slap-Me-Do
Slapp-Me-Do
Spapp-Me-Do
Splapp-Me-Do
Answer: Splapp-Me-Do


Splapp-Me-Do is the name of the quiz's creator. The 'correct' spelling, then, is the spelling of his name, not the dictionary form.


Question 50: Remember: blue, red, blue, yellow. 108 = 4 8 15 16 23 42

Answers:
O.K.
What
I can't!
GTFO
Answer: O.K.

You need to remember this combination for a later question. Take a screenshot or keep a note of it somewhere.

Answers 51 - 55

Question 51: Fight! (You see two cartoon characters).

Answer: Just click on the left character repeatedly until the character on the right wins.

Super easy. Just click 'til you win.


Question 52: Carrot! (You are shown four kinds of growing vegetables from above the soil)

Answer: Number 3

Number 3 is a carrot. No secret meaning here.


Question 53: (A picture of Marmite)

Answers:
Urgh!
What is that?
...But Pa might not
Yum
Answer: ...But Pa might not

"Ma might, but Pa might not." Depending on your accent, the question-answer combo makes another terrible, but enjoyable, pun.


Question 54: Shanghai?

Answers:
Is indeed the largest city in China.
Never been
Why is there a question mark?
No, about 20cm off the ground
Answer: No, about 20cm off the ground

No explanation for this one. There's probably a joke in there somewhere, but I can't see it.


Question 55: What is the digestive system? [NOTE: for some reason, this question is timed]

Answers:
A series of organs designed to break down food and extract energy and nutrients.
A games console for wholemeal biscuits
Something invented by vicars
Cheese
Answer: A games console for wholemeal biscuits

'Digestives' are biscuits you can buy in the UK (where the quiz creator is from), and a 'system' can refer to a gaming console. Oh ho ho.

Question 56: Hope you remembered! (Put in the sequence of colours it taught you in Question 50)

Answer: Blue

Answer: Blue, red, blue, yellow

This question also has the 'vanish' effect, so be extra careful when clicking.


Question 57: Look! Count Dracula!

Answers:
Erm... one?
Oh yes!
He's a sexy one
Sorry, I prefer lemurs
Answer: Erm... one?

The question asks you to count Dracula. There's only one of him here.


Question 58: On the subject of Dracula, what is his favourite food?

Answers:
Blood
Urine
Chicken chow mein
Shepherd's pie
Answer: Shepherd's pie


Question 59: Charge ur lazer! (You see Shoop Da Whoop at the bottom left and a timebomb on the top right)

Answer: Just click the little character on the bottom left until he fires a lazer out of his mouth and destroys the bomb.


Question 60: Be honest... did you manage to do the last question on your first go?

Answers:
Yes!
No...
Answer: Yes!

I've never clicked 'No...'. Try it if you're feeling adventurous.

That's it for the answers so far. Part 3 is coming soon!

Comments

    0 of 8192 characters used
    Post Comment

    • profile image

      Anonymous 3 months ago

      For Q60, it asks you if you managed to do the last question on your first go, as in the first go since you loaded the flash.

      If you got to this question but failed it on the first go then the answer is no

      But if you did it the answer is yes.

      There is a glitch if you did it on the first go but failed it on the second go the answer becomes no

    • profile image

      Anonymous2 4 weeks ago

      For Question 60, the answer is not always yes. If you actually did get Question 59 right on the first try, then the answer is yes. If you're like me and got it wrong at least once, the answer is no. Please read!!!

    • poppyr profile image
      Author

      Poppy 3 weeks ago from Tokyo, Japan

      Thanks for the heads up! I'll change it.

    Click to Rate This Article