ArtsAutosBooksBusinessEducationEntertainmentFamilyFashionFoodGamesGenderHealthHolidaysHomeHubPagesPersonal FinancePetsPoliticsReligionSportsTechnologyTravel
 • »
 • Religion and Philosophy»
 • Astrology & Metaphysics

sanjati padanje

Updated on May 17, 2012

Sta znaci kad sanjas pad

Cesto se desava da neko sanja kako pada. Pad u mnogo razlicitih oblika, situacija. Evo nekoliko situacija koje mozete sanjati kada je rec o padanju.

Oblici

Kakvi oblici? Pad vas, nekog drugog, padanje coveka ili zivotinje, pad berze, cena, pad vlade. Osecanja koja osecate dok sanjate o padovima. Sve to i mnogo drugog interesantnog u ovom tekstu o padu i snovima.

afrika san o padanju
afrika san o padanju

Kakvo padanje

se moze sanjati

Ako vi padate u snu

Mozete da sanjate kako padate na stepenicama, recimo. Ili pad iz automobila, pad sa zgrade. pad moze biti mali, kao kada se sapletete i padnete. okliznili ste se na ledu ili snegu, recimo. bez povrede ili sa manjom ozledom. Ali takodje, pad moze biti i pad iz aviona, helikoptera, sa litice. dakle, gde je zivot ugrozen. U tim slucajevima, obicno se sanja samo ispadanje i pad, bez udarca o zemlju. Covek koji sanja se obicno probudi pre no sto stigne do dna. I dobro je tako, ima sanse da makar kada se probudi, razvije misli u smeru pozitivnog ishoda. I to je dobra praksa, da u nekom polusnu, kada se probudite, a dok ste jos barem delom u toku misli iz sna, nastavite da mislite pozitivno, o nastavku price iz sna kako vama odgovara. recimo u ovom slucaju, da ste se zaustavili na nekoj mrezi, ciradi, da vas je neko uhvatio i spasao. Supermen, ptica, padobran, avion, nebitno. Nije bitno da li je realno jer san i nije realan. Bitno je da se san u polujavi zavrsi pozitivno po vas.

Ako pada neko drugi

Mozete da sanjate kako gledate kako neko drugi pada. To moze biti neko kog poznajete ili neko nepoznat. Ako ga poznajete, bitno je obratiti paznju na to sta inace osecate prema toj osobi u stvarnosti. da li vam je ta osoba draga ili vam je neprijatelj. Inace, ta druga osoba moze da padne na zemlju, cesci je slucaj nego ako vi padate. I ako padne, naravno stres je manji. Da li je osoba muska ili zenska, da li je istog pola kao vi. Ako je poznajete, da li je iznad ili ispod vas na drustvenoj lestvici. Sve to se uzima u razmatranje kada se tumaci san o padanju.

Padovi na videu

Snimci o padanju, padovima i slicno.

Slika o padanju - i snovima

padanje u vazduhu
padanje u vazduhu

Pad iz aviona moze biti padobranom ali i bez. bezbedan i siguran ali i opasan. Ako je padobranom, da li je siguran, da li se padobran otvara ili ne? I moze se otvoriti na vreme, kada i treba, ali i kasno, pri opasnosti od povrede ili cak i vise. Moze se otvoriti i ranije nego sto treba. Skajdajvig, svojevrsni skejt u vazduhu, zabava ili ludost. zavisi kako to sve shvatate i u stvarnosti. Ili u stvarnosti nemate strah ali u snu imate. To vec nesto govori.

Ko je pao u vasem snu?

alo, django nije pao
alo, django nije pao

Ko je padao?

See results

Nece nista pasti ako napisete po koju rec.

Ostavite komentar - slobodno

  0 of 8192 characters used
  Post Comment

  • profile image

   MMMMMMMM 3 years ago

   SUJEVERJE

  working