ArtsAutosBooksBusinessEducationEntertainmentFamilyFashionFoodGamesGenderHealthHolidaysHomeHubPagesPersonal FinancePetsPoliticsReligionSportsTechnologyTravel
 • »
 • Fashion and Beauty»
 • Clothing

Stropdas Strikken. Das knopen voor dummies

Updated on January 29, 2013

Hoe moet je een stropdas knopen?

Hoe doe ik een stropdas om? Hoe maak je een stropdas knopen. Manieren om een strop das the knopen. Een stropdas strikken is zo makkelijk nog niet. Er zijn tientallen manieren om een das the strikken, en iedereen heeft zijn eigen favoriete manier.

Knoop een stropdas, eenvoudige instructies en een paar manieren.

Hier zie je verschillende knopen voor je stropdas in in pictures en video - hoe je een stropdas strikken.

Das knopen of strikken

Hoe maak je een stropdas strikken

Strik uw stropdas gemakkelijk en snel!

Het is een triest feit, maar er zijn volwassen mannen die niet weten hoe je een stropdas strikken. Zelfs als een man weet hoe je een stropdas knopen, wordt hun kennis vaak beperkt tot slechts een stropdas knoop. Maar er zijn verschillende manieren om een das the knopen. Bepaalde stropdas knopen moeten worden gebruikt met bepaalde kragen en stropdas stof materialen om de beste resultaten voor je uiterlijk the krijgen. Hieronder tonen wij u drie klassieke stropdas knopen elke man zou moeten weten en geven u het fijne weten van wanneer je moet gebruiken.

De Windsor knoop - Stropdas windsor strikken

Windsor stropdas knoppen
Windsor stropdas knoppen

De Windsor knoop. Stroopdas knopen stap voor stap. Dit zijn de makkelijkste manier om knoop een stropdas ziet er goed uit met een shirt met smalle hoge kraag. Deze zeer Engelse naam is afkomstig van de Hertog van Windsor die hem populair maakte.

P.S. Trek de stropdas niet the strak aan. Men gelooft dat deze methode werd uitgevonden in Engeland in de late 19-e eeuw. Dus koppelverkoop, je bent een echte heer :)

Stropdas dubbele knoop - Simple Double knoop

Stropdas dubbele knoop
Stropdas dubbele knoop

Stropdas dubbele knoop maken.De knoop is zeer geschikt voor vrijwel alle gelegenheden en is voornamelijk geschikt voor mensen met een lang gezicht.

Stropdas knopen Dubbele Windsor youtube - Stropdas Strikken Youtube

Bij sommige bedrijven moet U stropdas gevouwen worden op de dubbele windsor manier. Deze is ook makkelijk the leren.

"Dubbele Windsor" - is een breed driehoekig strakke knoop. Natuurlijk, een knoop moeilijker als "Windsor", maar het is mogelijk met goede video. P.S.ik heb al veel filmpjes gezien erover maar ik moet steeds naar dit gaan!

P.S.Als je de video bekijkt, recht is hetzelfde als je rechter en linker is hetzelfde als je linkerkant.

Vlinderdas knoppen - Hoe vlinderdas strikken

Vlinderdas knopen
Vlinderdas knopen

Zelf vlinderdas strikken niet moeilijk. Leer hoe je een vlinderdas knoppen, volgens duidelijke instructies en video "Vlinderdas strikken filmpje"

Vlinderdas strikken youtube - Vlinder das strikken video

Vlinderdas omdoen. Vlinderdas knopen Youtube.

Tips voor het strikken van stropdassen.

Alles over stropdassen

  0 of 8192 characters used
  Post Comment

  • link777 lm profile image
   Author

   link777 lm 3 years ago

   Maak uw outfit compleet met een Oranje vlinderstrikje Feest strikje online bestellen goedkoop. Feestelijke glitter strikjes voor de perfecte feest outfit. Wie mooi verkleed wil gaan let vooral op zijn accessoires. Oranje artikelen en accessoires.

  • profile image

   anonymous 4 years ago

   Welke stropdas past bij welk overhemd(pak)?