LongTimeMother profile image 97

Is this youtube video that shows permanently mute for me also mute for you?


I followed a youtube link added to my comments by a very helpful hubber. It played fine. I copied the link into my hub but now it shows as mute. Both links are mute when I try to play them. Is it just my computer? Can anyone actually hear it, or should I remove it again? Here's the hub - http://longtimemother.hubpages.com/hub/Foster-Child-Birthday . Can someone please tell me if you can hear the song? Thanks.

 

sort by best latest

Tyler Bracken profile image84

Tyler Bracken says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

4 years ago
 |  Comment
  • LongTimeMother profile image

    LongTimeMother 4 years ago

    It's from an episode of 'The Voice' in Australia and the song played fine when I followed the link left by another hubber. But now both her original link and the video box where I pasted her link have a permanent x on the volume part. Don't know why.

ExpectGreatThings profile image85

ExpectGreatThings says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

4 years ago
 |  Comment
  • LongTimeMother profile image

    LongTimeMother 4 years ago

    Thanks, Ginger. You've saved me again. Your hub name is perfect. I am, in fact, beginning to Expect Great Things! I will leave it up despite the constant mute button on my screen unless I hear from others that it doesn't work. Thanks.


  • See all 2 comments