sholland10 profile image 88

Does anyone have problems writing or publishing hubs with Google Chrome or Firefox?


Does someone know how to update or fix it? Please share. Thanks!

 

sort by best latest

Lisa HW profile image82

Lisa HW says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

4 years ago
 |  Comment
Kathryn Stratford profile image90

Kathryn (Kathryn Stratford) says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

4 years ago
 |  Comment
daydreams profile image92

Marianne Sherret (daydreams) says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

4 years ago
 |  Comment
  • sholland10 profile image

    Susan Holland (sholland10) 4 years ago

    Actually, I am asking for a friend. I don't know the answer to help her. She uses IE, but does not like it as well as Chrome or Firefox. I use Chrome and it works fine for me. Just need to know a fix for those who are having this problem. :-)


  • See all 2 comments
carol7777 profile image85

carol stanley (carol7777) says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

4 years ago
 |  Comment
Sharyn's Slant profile image92

Sharon Smith (Sharyn's Slant) says

You can help the HubPages community highlight top quality content by ranking this answer up or down.

4 years ago
 |  Comment
  • Kathryn Stratford profile image

    Kathryn (Kathryn Stratford) 4 years ago

    Maybe it is my computer, because Chrome and Firefox both won't respond with some of the buttons. Sometimes I can't even submit a comment on someone's page.