Adsense pomoc?

 1. Petroley profile image60
  Petroleyposted 7 years ago

  Adsense pomoc?

  Pozdrav prijatelju, mozes li mi molim te reci da li postavljanje hubova na facebook krsi pravila i uredbe google adsense-a. Pitam te ovo jer mi je vec treci racun deaktiviran, a ne razumijem zbog cega?

 2. ZarkoZivkovic profile image76
  ZarkoZivkovicposted 7 years ago

  Pa ako samo postavljas link ka svojim Hub-ovima onda ne, to mozes da radis koliko hoces. Nisam siguran za ceo Hub, u svakom slucaju ne bih ti to preporucio jer onda moze da se smatra za duplicate content.

  Kada ti deaktiviraju account za adsense oni ti uglavnom daju i razlog, siguran sam da mozes da vidis naznaku zbog cega su to uradili. Uglavnom je to zbog kliktanja na svoje oglase, cak i ako menjas IP adresu mogu da te uhvate... Malo vise informacija bi mi pomoglo da ti dam konkretan odgovor!

 3. Petroley profile image60
  Petroleyposted 7 years ago

  Vidis  druze detaljno sam razmislio o svojim postupcima i mislim da sam nasao svoju gresku. Slucajno sam otvorio par svojih oglasa zbog testa, neki me djavo natjerao da vidim kako ce to izgledati kad neko klikne.
  Hvala ti puno na vremenu koje si ulozio da mi odgovoris, i da jos nesto da te pitam : Koliko dugo koristi adsense i jesi li dobio kakvu isplatu?

 
working