I was promoted in the post of Technical Officer on 01/02/2000 in the pay scale of 6500-200-10500...
(5th ?Pay Commission) and my basic has been fixed to 6500+200=6700 i.e 6700?
After 5 years I got 3 advance increment on the basis of assessment i.e 1 increment = 200?
?3 increment = 200*3=600?
After 5 years i.e on 01/02/2005 my basic was 7700?
After getting 3 increment my basic has become 7700+600=8300 on 01/02/2005.?
Accordingly on 01/01/2006 my basic was 8300?
And my salary was being calculated on the basis of 8300 basic on01/01/2006?
I want to know that what should be my basic pay on 01/01/2006 as per 6th pay commission
Contact those officers who administer the 6th Pay Commission. That will probably return a better result than revealing your personal financial details to the world.
by Fuller_legend7 years ago
How am i earning £0.01 a day from adsense with no clicks?It says on the account that no one has clicked on any ads so how am i earning a massive 1 pence a day from no clicks? Don't quite understand how it works being a...
by Wissam Qawasmeh2 years ago
When you see "<$0.01*" on earning report, what dose it mean?is it mean more than 0.01 OR less?
by Joseph De Cross6 years ago
It was 12.01 a.m., January 2012.....What were you doing?You just have to fill out the blanks and tell your own story and what you really want to share with us. Just make it fun. Happy New Year!~
by Katina Davenport5 years ago
What is the pay out for ebay and how do you request it?
Copyright © 2018 HubPages Inc. and respective owners.
Other product and company names shown may be trademarks of their respective owners.
HubPages® is a registered Service Mark of HubPages, Inc.
HubPages and Hubbers (authors) may earn revenue on this page based on affiliate relationships and advertisements with partners including Amazon, Google, and others.