jump to last post 1-5 of 5 discussions (18 posts)

Comment I made on a hub 2 days ago showing as 71 minutes ago

  1. mistyhorizon2003 profile image90
    mistyhorizon2003posted 6 years ago

    I posted a comment on another Hubber's hub 2 days ago, and just now, when I checked my Hubtivity, right at the top was the notification I had posted a comment on that hub 71 minutes ago. I knew I hadn't, so went back to the person's hub, and saw my original comment showing as 2 days ago, but the hub author had only just got round to responding to me, and his response had been posted about 71 minutes previously. I think there must be a glitch somewhere that needs looking into.

    1. Ari Lamstein profile image78
      Ari Lamsteinposted 6 years ago in reply to this

      Thank you for reporting this bug.  It looks like this is related to some changes in the site update yesterday.  I will report back to this thread when we have a fix. 

      This bug might result in your feed and hubtivity saying that your comment is published twice: both when you make the comment and when the comment gets approved.  However, it will not result in you actually making the same comment twice.

      1. mistyhorizon2003 profile image90
        mistyhorizon2003posted 6 years ago in reply to this

        Thanks Ari, that is great. Much appreciate it smile

    2. Ari Lamstein profile image78
      Ari Lamsteinposted 6 years ago in reply to this

      Update: We believe that we have fixed this issue.  Please let us know if you see it again.

      1. mistyhorizon2003 profile image90
        mistyhorizon2003posted 6 years ago in reply to this

        Thanks for this Ari, will let you know if it happens again.

        Still loving your blue background on posts. I wish all the Hubpages staff posts came up with a coloured background. Perhaps you could suggest it.

        1. Ari Lamstein profile image78
          Ari Lamsteinposted 6 years ago in reply to this

          Will do.

    3. pylos26 profile image75
      pylos26posted 6 years ago in reply to this

      Sounds like my cadilliac’s odometer reading…I drove 25 miles and the odometer read 2

  2. profile image0
    DoorMattnomoreposted 6 years ago

    Yeah, I noticed a weird thing with my comments earlier too. I wrote one comment yesterday, but hubtivity says I wrote two comments, one 28 hours ago and one 17 hours ago. At first I was like.."oh no, I wrote a comment and don't remember it, I hope its not anything stupid." So I checked and there is just the one comment sitting there. Odd, I guess, but I didn't think it was a huge deal.

    1. mistyhorizon2003 profile image90
      mistyhorizon2003posted 6 years ago in reply to this

      I thought someone might have hacked into my account or something, which is why I checked. It isn't a big deal of course, but I am sure Hubpages want the site to be a 'glitch free' and as  professional as possible. I suppose it is really just 'tweaking' the finer points in order avoid confusion.

      Edit. It just happened again, I am listed as having posted a comment a couple of minutes ago, only this time no additional comment has been made by anyone since the last one I made over 117 minutes ago.

      1. ezhang profile image
        77
        ezhangposted 6 years ago in reply to this

        Hey mistyhorizon, the comment you made most likely just got approved by the author, which triggered the bug, and confused the site into thinking that you posted again. We'll have Ari get back to everyone when this bug is fixed.

        1. mistyhorizon2003 profile image90
          mistyhorizon2003posted 6 years ago in reply to this

          I guessed that much after Ari's helpful reply, but thanks for reiterating it ezhang smile

  3. AliciaC profile image97
    AliciaCposted 6 years ago

    The same thing's happening with my comments - my account says I'm writing two comments on a hub a few hours apart when I'm actually writing only one comment on the hub. This has happened several times. I guess this is a glitch!

  4. profile image0
    DoorMattnomoreposted 6 years ago

    WHOA talk about glitches. I am right now using firefox, on my home computer, and the whole site is all smooshed like Im on a cell phone. also, when I clicked reply,for this, it said "warning, the post you are about to reply to is over two months old. do not reply unless you have something meaningful to add to the conversation."

    1. profile image0
      DoorMattnomoreposted 6 years ago in reply to this

      ok, the comments are still weird but view is fixed.

    2. paradigmsearch profile image86
      paradigmsearchposted 6 years ago in reply to this

      Same here! But it went away. smile

  5. RedElf profile image84
    RedElfposted 6 years ago

    WOW - I love that staffer answer in a bright color - so easy to pick out from the other posts. Good one, Ari! Thanks big_smilebig_smilebig_smile

    1. Sally's Trove profile image85
      Sally's Troveposted 6 years ago in reply to this

      Ditto!

      1. mistyhorizon2003 profile image90
        mistyhorizon2003posted 6 years ago in reply to this

        Ditto Ditto, makes them so much easier to pick out from the general posts. I wonder if this is now going to apply to all Hub Staff's posts, or if it is just Ari's personal thing!!

 
working