jump to last post 1-1 of 1 discussions (5 posts)

google ads not showing on all hubs

  1. leigia67 profile image84
    leigia67posted 7 years ago

    I'm fairly new to this, so maybe I'm missing something...google ads are showing on all my hubs (I think) except not my highest ranking hub?  Any suggestions?  What am I doing wrong?

    1. IzzyM profile image90
      IzzyMposted 7 years agoin reply to this

      Had a quick look at a dozen or so of your hubs, and google ads were present on all.
      I can only conclude that something at your end is preventing you from seeing them.
      Perhaps a clean out of your internet cache or a general computer clean up is in order?
      Anyhows, rest assured your ads are there smile

      1. leigia67 profile image84
        leigia67posted 7 years agoin reply to this

        thanks, I just cleaned it yesterday and Sabreblade agrees that on that hub only they are not there...apparently google may not like the word sunbathing :.

    2. sabrebIade profile image46
      sabrebIadeposted 7 years agoin reply to this

      I looked and the only thing I can think of is maybe Adsense doesn't like the term "sunbathing".
      I know it's weird, but when they see certain words they won't run ads.
      Sunbathing may be one of those words.
      Dont feel bad, I had to recently delete a Hub because I used "Kelly Kelly" on it, and Adsense evidently hates that term.
      I think "vixen" is another term they hate.

      1. leigia67 profile image84
        leigia67posted 7 years agoin reply to this

        weird!  I didn't know that...too bad because that hub is generating a lot of traffic...oh well!

 
working