jump to last post 1-3 of 3 discussions (8 posts)

My latest hubs is not cache in google

  1. johnorton profile image56
    johnortonposted 6 years ago

    I created two hubs on 24/10/10. I did social bookmarking of these hubs in digg, SU and all social bookmarking sites but still not cache & I publish the hub content in my blog & it is instantly cached in google..How this is possible that cached in blog but not in Hub and I didn't do any hard work for my blog just posted..sad

    Give your expert advice.

    1. thisisoli profile image55
      thisisoliposted 6 years ago in reply to this

      Using no-follow social bookmarking tools wont do anything to get your page indexed faster.

    2. wilsonlee profile image45
      wilsonleeposted 6 years ago in reply to this

      any one help me.
      i want to chche my blog as soon as for it what should to do.help me soon!

  2. sunforged profile image70
    sunforgedposted 6 years ago

    thats easy, just ask, Heisenberg.

    1. SiddSingh profile image60
      SiddSinghposted 6 years ago in reply to this

      lol

      1. johnorton profile image56
        johnortonposted 6 years ago in reply to this

        there is no funny thing here...this forum is for helping each other

  3. Susana S profile image91
    Susana Sposted 6 years ago

    If you've posted the exact same content in your blog then it could well be that google has chosen the blog version to index (or got to that version first). To be honest it is a bit early to say if this is the case, but it's not really worth posting the same content at both venues.

    1. johnorton profile image56
      johnortonposted 6 years ago in reply to this

      Thanks for the answer. now the hubs are cached

 
working