jump to last post 1-1 of 1 discussions (4 posts)

contakt

  1. Flint67 profile image59
    Flint67posted 5 years ago

    Hello!

    I have troubles with Hub Pages because doesn't it do not receive WEB address to me and publish functionalist's nothing...?!!!



    I
    know, why is so it?

    Do you be able to reply me?

    1. bushraismail profile image61
      bushraismailposted 5 years agoin reply to this

      I don't understand what you need but you can contact hp. Bottom of the page click 'faq' onto the right of the faq page you will see 'report a problem' 'contact us'

      Hope this helps.

    2. ptosis profile image79
      ptosisposted 5 years agoin reply to this

      I don't know what you are talking about - really - but I would need more info as to what is going wrong.

      What are you saying?
      It seems to me that when trying to start a new hub that you get an error - if so then that means there is already a hub with that address and you will need to change it. When creating a title, hubpages automatically tries to create a url using your title. The error can be fixed by changing the auto-generated url to something else.

      For instance lets says the following URL is already taken:
      http://hubber.hubpages.com/hub/My-Story-On-Hubpages
      just change it so that it is different
      http://hubber.hubpages.com/hub/MyStoryHubber

    3. Camille Harris profile image
      91
      Camille Harrisposted 5 years agoin reply to this

      Hi Flint67,
      You can reach the HubPages team here: Contact us

 
working