jump to last post 1-1 of 1 discussions (4 posts)

Do I have to go through all 945 links to check?

  1. ptosis profile image83
    ptosisposted 5 years ago

    Or is Hubpages going to fix this?

    This is just one hub, but all hubs are doing this:

    According to hubpages - I have no broken links (NOT!)

    On the hub

    http://ptosis.hubpages.com/hub/addictivepersonality

    I have a link on this hub to other hub such as

    http://hubpages/_0812/hub/liarliar
    and it is redirected to a search

    I go to my account pages and the hub is now
    http://ptosis.hubpages.com/hub/liarliar

    I can fix links to my own hubs but for other hubbers hubs it would be painstakingly long to search because the old link won't be found with the url such as

    http://hubpages/_0812/hub/Emotional-Abuse

    I looked up in HP search

    Emotional-Abuse

    and I got this for results in hub search:

    http://lauradutoit.hubpages.com/hub/Emotional-Abuse

    So I know it's the right hub. Is Hubpages saying that I have to back and check and fix every single lousy link because according to Hubpages there are "no broken links" and no hubs with the black triangle and exclamation point in my stats page?

    That would take a VERY LONG TIME to fix one by one by hand.

    I'm beginning to hate this new hub format with no button to ask you a question. I'm stuck like chuck: I made a referral:

    http://hubpages.com/_OU812/user/new/

    It works, but - for some stinking reason on all my old hubs with links to other hubs (Mine & others), the old links do not work! sad

    On the hub

    http://ptosis.hubpages.com/hub/addictivepersonality

    I have a link on this hub to other hub such as

    http://hubpages/_0812/hub/liarliar
    and it is redirected to a search

    I go to my account pages and the hub is now
    http://ptosis.hubpages.com/hub/liarliar

    I can fix links to my own hubs but for other hubbers hubs it would be painstakingly long to search because the old link won't be found with the url such as

    http://hubpages/_0812/hub/Emotional-Abuse

    I looked up in HP search

    Emotional-Abuse

    and I got this for results in hub search:

    http://lauradutoit.hubpages.com/hub/Emotional

    So I guess I would have to change my trackers also?

    sadsadsadsadsadsadsad

    1. ptosis profile image83
      ptosisposted 5 years agoin reply to this

      Maybe I screwed up by putting my tracker on my other hub?
      but it's the same for other hubbers' hubs

    2. Marisa Wright profile image99
      Marisa Wrightposted 5 years agoin reply to this

      I'm not surprised, because there is no such site as hubpages.  There is only hubpages.com!

      When we switched to sub-domains, all Hubs went from being "hubpages.com/hub/hubname" to "yourname.hubpages.com/hub/hubnmame".  The old URL is automatically redirected to the other, so there's no need to update those links - provided you got them right in the first place.  But yes, you did screw up - it looks like you've been forgetting to include the ".com" in HubPages's name, so I'm surprised you haven't had a problem before.

      Having said that, if I paste that link into my browser, it does manage to reach your Hub.

      1. ptosis profile image83
        ptosisposted 5 years agoin reply to this

        OK. will do. But I guess the feature to check broken link does not include forgetting to put the .com in because it says I have none. That's why never fixed in 2 years, had no notice of

        "Broken Links

        If you see this icon next to one of your Hubs above, this means that we have detected at least one link or video in your Hub that is broken. Please edit the Hub to see which links and/or videos we have detected to be broken, so you can fix them."

 
working