jump to last post 1-3 of 3 discussions (13 posts)

301 Direct Error To My Hub

  1. liladybugz26 profile image88
    liladybugz26posted 2 years ago

    Hello Hubpages and Hubbers,

    re: http://liladybugz26.hubpages.com/hub/Re … Treatments


    I have had a sudden decrease in user views (over 400 per day) on the above Hub. After investigating via Google Webmaster Tools, I found that the URL has a 301 redirect error. Here is the redirect string:

    1. HTTP:1.1 301 Moved Permanently
    2. Server: nginx
    3. Date: Sat, 11 Oct 2014 23:33:01 GMT
    4. Content-Type: Text/Html
    5. Content-Length: 0
    6. Connection: keep-alive
    7. Cache Control: no-cache
    8. Location: http://liladybugz26.hubpages.com/hub/Re … Treatments
    9. Set-Cookie: huid=CgMMa1Q5vi0f9xxMBw4KAg==; expires=Thu, 31-Dec-37 23:55:55 GMT; domain=hubpages.com; path=/
    10. P3P: CP="CUR ADM OUR UNI CAO DSP NID"

    Googlebot type: Desktop
    Redirected on Saturday, October 11, 2014 at 4:33:00 PM PDT
    This URL redirected to:   
    http://liladybugz26.hubpages.com/hub/Re … Treatments

    Because of this my site will not be indexed going further. Any help is greatly appreciated.


    I just tried rendering the page, and it will not render. Half of the time the page is not even redirecting. I guess this is why my views have dropped!

    Best,
    Rachael

    1. Writer Fox profile image78
      Writer Foxposted 2 years ago in reply to this

      Your Hub is in the Google Index:
      http://goo.gl/oUgEZ8

      1. liladybugz26 profile image88
        liladybugz26posted 2 years ago in reply to this

        WT is saying that it is not currently being indexed. I know it was indexed, but I think there is a problem with future indexing as long as the error code exists according to what Google is telling me. I appreciate you looking into it. smile

        1. Writer Fox profile image78
          Writer Foxposted 2 years ago in reply to this

          Google last crawled your Hub on on 7 Oct 2014 07:43:54 GMT and it's in the Index.

          1. liladybugz26 profile image88
            liladybugz26posted 2 years ago in reply to this

            Yes, I understand. That was six days ago. This hub is typically crawled daily. I know it was crawled then, and is showing in the index (unsure why since it says it's not indexed unless it hasn't flushed out of Google yet), but since this issue existed Google will not index my hub in the future until this issue is resolved (according to Google Webmaster Tools).

            Also, half of the time I attempt to render the page I can not do so because the page will not redirect me after the page error, and it shows a dead link. So I'm sure that some of the traffic decline is related to this.

            http://s1.hubimg.com/u/11887222_f1024.jpg

            1. Writer Fox profile image78
              Writer Foxposted 2 years ago in reply to this

              Then, send an email to team@hubpages.com and put 'Technical Problems' in the subject matter.

              Describe exactly what you are noticing and include screen shots.

              But, it does look like all of your pages are indexed:
              http://goo.gl/s8g2IK

              1. liladybugz26 profile image88
                liladybugz26posted 2 years ago in reply to this

                I did after I posted this and couldn't figure it out within an hour or so, but haven't received a response yet. smile

                1. Writer Fox profile image78
                  Writer Foxposted 2 years ago in reply to this

                  California is asleep right now.

                  1. liladybugz26 profile image88
                    liladybugz26posted 2 years ago in reply to this

                    Yes, I should be too (in Minnesota) - and hope for a reply when I'm sleeping. smile

  2. brakel2 profile image86
    brakel2posted 2 years ago via iphone

    I had something similar on WT about server unavailable yesterday. We need to check our Webmaster Tools,

    1. liladybugz26 profile image88
      liladybugz26posted 2 years ago in reply to this

      I agree and hope that everybody checks WT for any errors with their hubs.

  3. jenniferyaniz profile image73
    jenniferyanizposted 2 years ago

    I've seen the forums going crazy about their site doing something or other weird, maybe it's HubPages compensating for Google's wacky wacky update or perhaps all the hacker traffic that is out there but I think it will be back to normal soon. I see my rating constantly change and my Hubs get taken down and then put back up, so I do feel ya.

    1. liladybugz26 profile image88
      liladybugz26posted 2 years ago in reply to this

      I understand some fluctuation, but the lowest I've dropped in user views on this hub in over a year is to 400 views per day, with it being 600 views per day for quite awhile. Then all of the sudden on 9/27 something happened and over 400 views per day have been lost bringing it to 200 views a day and under.

      This hub should not have this error code, and it needs to be fixed internally since only Hubpages can change the HTML code. As long as the error exists this hub will not be indexed and will continue to see the decline in numbers.

      I understand that fluctuations happen for reasons that are beyond anybodies control, but in this case it is a technical error.

 
working