jump to last post 1-8 of 8 discussions (21 posts)

FIXED: browser truncates right portion of page on high zoom

  1. paradigmsearch profile image85
    paradigmsearchposted 4 years ago

    Did HP do an update around 4:00 PM, 3/19/13?

    Ctrl+, slide-right now chops off content and shows white space instead. Happens to me only on this site.

    Us visually-impaired folks kind of need that. smile

    1. tirelesstraveler profile image85
      tirelesstravelerposted 4 years ago in reply to this

      My email site has been doing the same disappearing act.

    2. Matthew Meyer profile image76
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      I think we may have pushed out some changes in the last day that addressed some formatting issues.

      I just tested some Hubs in 25.0.1364.172 m in Windows 7 and zoomed into 200% without noticing any formatting issues.

      Are people still having issues when they zoom in?
      Is it isolated to a browser?
      Is there a specific Hub in which it is most problematic?
      What screen resolution are you using?

      1. paradigmsearch profile image85
        paradigmsearchposted 4 years ago in reply to this

        The hubs are absolutely fine.



        It's the forums and most of the other pages where it's a problem.

        Latest Chrome. 1366x768.

      2. Matthew Meyer profile image76
        Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

        I have now tested in  Chrome 25.0.1364.172 m in Windows 7 and OS X and did not notice any formatting issues in the forums or other pages.
        I zoomed in over 200% and below 50%.

        Is there a specific page with which you are having problems?
        Does the issue occur at a specific level of zoom?
        If possible, could you please provide a screenshot showing the problems you are encountering?

    3. Matthew Meyer profile image76
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      OK.  I think I may have reproduced the issue in Chrome and Firefox.
      Going to do some further testing and then send to engineering.
      Is this what folks are seeing and describing related to zooming on on page content?
      http://s4.hubimg.com/u/7805695_f248.jpg

      1. paradigmsearch profile image85
        paradigmsearchposted 4 years ago in reply to this

        Bingo! big_smile

      2. NateB11 profile image93
        NateB11posted 4 years ago in reply to this

        Yep. Cuts off portion of right side of page.

        Actually, also, can't see part of left side either.

        Okay, then I scroll down and see slider (what paradigm was talking about) but it only allows me to see what's on left side.

        1. Rochelle Frank profile image87
          Rochelle Frankposted 4 years ago in reply to this

          I don't see any of the content in the right section-- not even the cut off part shown in your screenshot-- when using Firefox--. all is well in Safari, I think

  2. paradigmsearch profile image85
    paradigmsearchposted 4 years ago

    Oh, great. Now I see there are 2 horizontal sliders and flipping from top to bottom all the time now, that I have to deal with. Not happy. I'm already getting a headache...

  3. paradigmsearch profile image85
    paradigmsearchposted 4 years ago

    Expect to see a lot of scrambled posts from me going forward. My not seeing and duplicating text and that sort of thing. Every time I discover one of mine (or someone else's) after the fact, I'll point to this thread so folks will know that the poster is not an idiot. big_smile

  4. paradigmsearch profile image85
    paradigmsearchposted 4 years ago

    Whatever you guys did, the hubs look fantastic! I don't even have to enlarge the text to read them anymore.

  5. NateB11 profile image93
    NateB11posted 4 years ago

    I'm having the same problem; cuts off page on right. At least I know I'm not the only one.

  6. Rochelle Frank profile image87
    Rochelle Frankposted 4 years ago

    Mine is doing that, too, on all pages. Everything is slow loading on HubPages only.  Can't see the stuff that is usually on the right,(photo, accolades, etc.) and doing plus or minus doesn't bring it up either. Also can't reply to  some comments-- it just pops me back to the top of a hub, when I try to do so.  Using Firefox on a Mac.

  7. Rochelle Frank profile image87
    Rochelle Frankposted 4 years ago

    Also my account stats are all squished together on the page and the date of pulication and last edit read like this: "128287893308/26/10    134705464609/07/12"
    Also, trying to reply to or comment on Answers-- pops me back to the top of the page.

    1. paradigmsearch profile image85
      paradigmsearchposted 4 years ago

      Hey, sports fans! Looks like it's fixed already!!!

      Where'd I put that fireworks pic...? big_smile

      1. Matthew Meyer profile image76
        Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

        As @paradigmsearch stated, this issue has been fixed.
        I also confirmed using Chrome and Firefox in Windows 7.

        1. NateB11 profile image93
          NateB11posted 4 years ago in reply to this

          Cool.

        2. NateB11 profile image93
          NateB11posted 4 years ago in reply to this

          I edited a Hub, and in that mode the page was still cut off on the right side. In other words, it's still doing the same thing in edit mode.

      2. Rochelle Frank profile image87
        Rochelle Frankposted 4 years ago in reply to this

        Mine's not fixed. Maybe I need to restart?

        1. Rochelle Frank profile image87
          Rochelle Frankposted 4 years ago in reply to this

          Ok--  restarting seems to have solved it. Thanks!!

    Closed to reply
     
    working