jump to last post 1-2 of 2 discussions (9 posts)

Help deleting a Hub

  1. BarbRad profile image88
    BarbRadposted 3 years ago

    For some reason, all the special templates Giants were able to make were transferred along with my lenses - something I didn't expect, since they are mostly blank. Of course, they are substandard. I deleted all I saw as soon as they transferred. I missed one I believe I can still delete, but the other was never given a title. The link to it in edit mode is http://hubpages.com/hubtool/edit/4011413. I can't get it out of edit because it has no title, but there is no place I can see in the edit mode to put a title.

    Since there is no title, I can't open it in any way but edit mode, and I can't leave edit mode without a title. How do I get it off my list of hubs? It never should have been transferred. Can someone help me get rid of it?

    1. Writer Fox profile image56
      Writer Foxposted 3 years agoin reply to this

      Nobody can see your Hub in the edit mode but you.

      The Title box should be the very first box on the editing page.  Just click on that.
      http://s2.hubimg.com/u/9565171_f248.jpg

    2. Paula Atwell profile image77
      Paula Atwellposted 3 years agoin reply to this

      Barb can you just add a title in edit, then delete?

      1. BarbRad profile image88
        BarbRadposted 3 years agoin reply to this

        Here's what I see in the top of the "edit screen."


        http://s1.hubimg.com/u/9683558_f248.jpg

        The space to add the title does not appear. If I click near the word 'title" all I can do it write a summary. 

        I tried adding a great summary: "Here's nothing." I hoped that would let the space for the title display, but it doesn't. If I click "done editing" I get the message I must add the title first. It's a vicious circle.sad

        1. Paula Atwell profile image77
          Paula Atwellposted 3 years agoin reply to this

          Looks like the techies will have to chime in on this one. Weird.

        2. Writer Fox profile image56
          Writer Foxposted 3 years agoin reply to this

          You need to report this.  Go here:
          http://hubpages.com/help-wizard/

          Chose these:
          I have suggestions for HubPages, or have a technical issue or bug to report
          Report a bug or other technical issues not addressed in the FAQ, Learning Center, or forum

          Then, click on the choice to send an email.

          Explain the problem and give them this link to your image:
          http://hubpages.com/forum/topic/124463#post2632538

          1. BarbRad profile image88
            BarbRadposted 3 years agoin reply to this

            Thank you for those clear directions. I just followed them.

  2. relache profile image91
    relacheposted 3 years ago

    Untitled lenses, that is to say truly untitled lenses, did not import.

    I had no problem deleting lens templates or strange fragments from when we had communities either.

    1. BarbRad profile image88
      BarbRadposted 3 years agoin reply to this

      Mine did. I could show you a screen shot.
      http://s2.hubimg.com/u/9682803_f248.jpg

      What do you call that blank space where a title ought to be and an "edit" next to it? If I click on edit, there is something there, but no title. Its obvious in "edit" that this was an unnamed template that landed here by accident with all the other templates that had titles.

 
working