jump to last post 1-5 of 5 discussions (6 posts)

Anyone else having problem with Hubs traffic sources?

  1. dwachira profile image81
    dwachiraposted 5 years ago

    Anyone else having problem with Hubs traffic sources?

    In my account, I can only see these huge numbers as traffic, many with a minus sign at the front, opps!

  2. Ruchi Urvashi profile image77
    Ruchi Urvashiposted 5 years ago

    Yes, I too notice the same issue that you mention. I think it is a bug that will be resolved soon by Hubpages staff.

  3. MarleneB profile image97
    MarleneBposted 5 years ago

    Yes. I also asked the same question. Based on the answers, it sounds like it is a "bug" of some sort. I saw traffic in the billions with negative signs. I wish it was true, though. Could you imagine if we had that kind of traffic?

    1. dwachira profile image81
      dwachiraposted 5 years agoin reply to this

      That could be a huge traffic, I can only imagine what it can translate to … mmm getting into Saturday modes!

  4. FatFreddysCat profile image100
    FatFreddysCatposted 5 years ago

    These Bizarro World "traffic sources" appear to be a sitewide problem. I would hope that the Staff is on top of it.

    On the other hand, I'm thrilled that 18 and a half million people at "hot porn clips and more dot com" apparently like what I'm writing about... big_smile

  5. relache profile image89
    relacheposted 5 years ago

    It's a site-wide problem.  You can join the forum discussion/bug report here,

    http://hubpages.com/forum/topic/102372

 
working