jump to last post 1-3 of 3 discussions (12 posts)

Creating a new hub

  1. William F. Torpey profile image82
    William F. Torpeyposted 7 years ago

    I've been trying to start a new hub under the new system but have had no success. The system keeps telling me there are errors, but I don't see any errors. Can someone please enlighten me?

    1. AEvans profile image65
      AEvansposted 7 years ago in reply to this

      I had the issue the other day and I was getting annoyed so I quit trying to publish so I believe we are both looking for the same answer. smile

      1. Eileen Hughes profile image82
        Eileen Hughesposted 7 years ago in reply to this

        Another glitch that seems to be the common answer these days.  cant blame the government for that

      2. Eileen Hughes profile image82
        Eileen Hughesposted 7 years ago in reply to this

        Another glitch that seems to be the common answer these days.  cant blame the government for that

    2. profile image0
      cosetteposted 7 years ago in reply to this

      hmm, i haven't had that problem but yesterday i tried on two separate occasions to assemble capsules and whatnot but it was horribly slow so i just gave up.

      1. prettydarkhorse profile image63
        prettydarkhorseposted 7 years ago in reply to this

        hi cosette and the hubpages is being slow and on and off, meaning sometimes I cant post in the forum, and I cant sign in too, is this happening to anyone here?

        1. K Partin profile image57
          K Partinposted 7 years ago in reply to this

          Hi Maita, no problems here. smile

          1. prettydarkhorse profile image63
            prettydarkhorseposted 7 years ago in reply to this

            ok K thanks

            1. K Partin profile image57
              K Partinposted 7 years ago in reply to this

              smile

        2. AEvans profile image65
          AEvansposted 7 years ago in reply to this

          Yes it happened to me and i thought it was my High-Speed Internet becamed peeved and signed off. lololo I was going through HP withdrawal, lololo big_smile

  2. DeeBee3 profile image53
    DeeBee3posted 7 years ago

    No problems here folks, maybe it's a server thing.

  3. Dame Scribe profile image60
    Dame Scribeposted 7 years ago

    or internet rush hour? hmm tongue lol

 
working