jump to last post 1-6 of 6 discussions (7 posts)

RSS Feed Problem

  1. Evolving1 profile image59
    Evolving1posted 9 years ago

    Hello,

    I seem to be having a problem with my RSS Feeds.

    Most of the time they work, but I just noticed that neither are posted today. and there's a message stating that the feed that does appear is "invalid"??

    I checked it via another browser and it's fine. Any idea as to why this is happening?

    Here's the link:
    http://feeds.feedburner.com/salsacrazy/VOJb?rss

    The other RSS Feed, which has completely disappeared from my edit capsule is titled:
    Dancing With The Stars

    Thank you,
    Evolving1

  2. topstuff profile image60
    topstuffposted 9 years ago

    .Also from one of my hubs rss feed has gone to dance with the stars.

  3. Inspirepub profile image82
    Inspirepubposted 9 years ago

    There is a thread on this in the "Problems" forum and the HP team are investigating.

    Jenny

    1. weblog profile image50
      weblogposted 9 years ago in reply to this

      Nice, if they are investigating to solve it. I find the same problem recently.

  4. Evolving1 profile image59
    Evolving1posted 9 years ago

    Thank you for the input, and levity. smile

    Evolving1

  5. Chachafance profile image78
    Chachafanceposted 9 years ago

    Having same problem, thought it was me, glad I saw this!

  6. New Day profile image60
    New Dayposted 9 years ago

    Good!  I tried to add news capsules and they came up empty.

 
working