jump to last post 1-3 of 3 discussions (14 posts)

FIXED: Broken Links being Generated due to change in Directory

  1. janderson99 profile image84
    janderson99posted 4 years ago

    Webmasters central is starting to show a large number of errors associated with the change in directory structure (401)
    e.g. http://janderson99.hubpages.com/hub/gam … Line-Games

    linked from 

    http://janderson99.hubpages.com/hub/Win … Line-Games


    the profile link is http://janderson99.hubpages.com/#mycont … bbies_hubs

    etc.

    1. Matthew Meyer profile image77
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this
      1. janderson99 profile image84
        janderson99posted 4 years ago in reply to this

        The broken links are listed under crawl errors Webmaster Tools (410)
        here's another one dated 10/20/12
        http://janderson99.hubpages.com/hub/gam … Line-Games

        linked from 
        http://janderson99.hubpages.com/hub/Win … Line-Games


        The URL  http://janderson99.hubpages.com/#mycont … iting_hubs

        is that for a topic listed in my profile.

        1. janderson99 profile image84
          janderson99posted 4 years ago in reply to this

          This may clarify it  dated 10/19/12

          Not found
          URL: http://janderson99.hubpages.com/hub/aut … ery-Afraid

           
          Error details In Sitemaps Linked from   

          Last crawled: 10/19/12First detected: 9/10/12Googlebot couldn't crawl this URL because it points to a non-existent page. Generally, 404s don't harm your site's performance in search, but you can use them to help improve the user experience. More info.

          Show25 rows 0-0 of 0 
          No data
          0-0 of 0 
          Not all Sitemaps may be listed.
          Show25 rows 1-2 of 2 


          http://janderson99.hubpages.com/hub/Car … ery-Afraid
          http://hubpages.com/hub/Car-computer-sy … d?comments
          No data

          1. janderson99 profile image84
            janderson99posted 4 years ago in reply to this

            maybe they are old errors???

            1. Matthew Meyer profile image77
              Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

              Are you still seeing the issues?

              1. janderson99 profile image84
                janderson99posted 4 years ago in reply to this

                Last one was on 20th

                URL:
                    http://janderson99.hubpages.com/hub/tra … Adventures
                Error details
                Last crawled: 10/20/12
                First detected: 10/20/12
                Googlebot couldn't crawl this URL because it points to a non-existent page.
                Linked From:

                http://janderson99.hubpages.com/hub/Mar … Adventures

                1. Matthew Meyer profile image77
                  Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

                  If you see anymore errors after the 20th, could you let us know?
                  Thanks!

                  1. janderson99 profile image84
                    janderson99posted 4 years ago in reply to this

                    No worries!
                    Cheers,

    2. Matthew Meyer profile image77
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      Thanks for the examples.
      I have forwarded this to our engineering team to see what they can determine.

    3. Matthew Meyer profile image77
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      This should no longer be an issue. 

      We have removed the code and the 410 errors should clear up over time.

      1. janderson99 profile image84
        janderson99posted 4 years ago in reply to this

        Thanks,
        I hope it helped!
        Cheers,

  2. janderson99 profile image84
    janderson99posted 4 years ago
  3. janderson99 profile image84
    janderson99posted 4 years ago

    I received 25 errors dated 30th  - its not fixed but getting worse.

    example


    URL:
        http://janderson99.hubpages.com/hub/per … -Position-
       
    Linked from
       

    http://janderson99.hubpages.com/hub/Pro … nge-Signal
    http://janderson99.hubpages.com/hub/Pro … l?comments

Closed to reply
 
working