jump to last post 1-4 of 4 discussions (9 posts)

Does not contain valid video

  1. cdm2009 profile image86
    cdm2009posted 5 years ago

    All my hubs are saying that they are in violation. They all say: "Does not contain valid video". However, I don't have any videos.

    1. KoffeeKlatch Gals profile image67
      KoffeeKlatch Galsposted 5 years ago in reply to this

      All of mine say the same thing.  I don't know what is going on but I have to assume there is a glitch somewhere.

    2. Cardisa profile image91
      Cardisaposted 5 years ago in reply to this

      It may be a glitch. A staff will see this and get back to you. We will bump it ever so often until they see it.

      Hang in there

      1. cdm2009 profile image86
        cdm2009posted 5 years ago in reply to this

        Thanks Cardisa. Your probably right. It must be a glitch because it just seems odd that ALL of them say they are in violation. I'll be patient and wait to see what happens.

    3. lorenmurcia profile image86
      lorenmurciaposted 5 years ago in reply to this

      My hubs received the same violation, too. Even my hubs with no video have the scary skull! smile

  2. 2uesday profile image86
    2uesdayposted 5 years ago

    Thank goodness someone else has noticed this ans mentioned it as I have it on all of my hubs.

  3. rebekahELLE profile image90
    rebekahELLEposted 5 years ago

    I've been playing around with one hub that has a number of videos, and they're all working fine.

  4. Cagsil profile image60
    Cagsilposted 5 years ago

    Incorrect Warning: "No Valid Video"
    Hub warning - "No Valid Video": If you are seeing this warning on your Hubs, please disregard this warning. It is a bug and we are working on it. Please do not contact us about this, as it will not speed up fixing the problem. Thank you!

    1. cdm2009 profile image86
      cdm2009posted 5 years ago in reply to this

      Thank you!!!!

 
working