jump to last post 1-2 of 2 discussions (8 posts)

RESOLVED: Pin it button temporarily unavailable

  1. Glimmer Twin Fan profile image96
    Glimmer Twin Fanposted 4 years ago

    Is anyone else not seeing the Pin buttons on hubs?  I have checked numerous hubs, both my own and others, and it is not showing up on any hubs.  I have tried rebooting and clearing my cache, but still don't see that button anymore.

    1. moonlake profile image90
      moonlakeposted 4 years ago in reply to this

      I'm seeing the pinning button but I don't know if they're working.

      1. Glimmer Twin Fan profile image96
        Glimmer Twin Fanposted 4 years ago in reply to this

        Thanks moonlake.  That red button is not showing on any hubs look at, mine or other peoples.

    2. moonlake profile image90
      moonlakeposted 4 years ago in reply to this

      I pinned your hub of the day, it worked.

      1. Glimmer Twin Fan profile image96
        Glimmer Twin Fanposted 4 years ago in reply to this

        Thanks moonlake for pinning.  I can see it now...on mine and others.  Enjoy your day!

  2. Simone Smith profile image87
    Simone Smithposted 4 years ago

    Glimmer Twin Fan, what browser are you using? Could you show us a screenshot of one of your Hubs? Have you tried looking at your Hubs in a different browser?

    1. Glimmer Twin Fan profile image96
      Glimmer Twin Fanposted 4 years ago in reply to this

      I use chrome.  It did not show on any hubs all morning, now it is.  I went in and opened pinterest to see if it might be a problem on that end.  Came back to hubpages and now it works.  Not sure if that had anything to do with that or not. 

      Many thanks for responding today and hope you are enjoying your day!

      1. Matthew Meyer profile image75
        Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

        Sometimes the PinIt buttons issues are on the Pinterest side of things.
        It seems like during times of high volume usage on Pinterest they may have issues.

        We have noticed similar issues with the Pin count as well.

        Thanks for reporting the issues.  As the issue seems to have subsided, I will monitor this thread to see if people start seeing the issue again.

        As Simone suggested, sometimes these issues can be resolved by clearing your browser cache and/or trying a different browser.
        You can find troubleshooting steps and ways to determine technical details here as well, including how to clear the cache.
        http://hubpages.com/forum/topic/99079

 
working